ΕΤΟΣ 2014-2015

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με πολλές προκλήσεις. Από τον Αύγουστο ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Προπονητές φέτος η κ. Τσιάρα Κ. και ο κ. Σιαμίδης Π. αθλητής του Ηρακλή Θεσ/νικης, φοιτητής στην πόλη μας.

 

 

Στις 13 Σεπτεμβρίου συμμετείχαμε σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στη Φλώρινα.

Στις 25-26 Σεπτεμβρίου συμμετείχαμε με 9 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Ανοιχτό πρωτάθλημα στη Φλώρινα.

Στις 8-9 Νοεμβρίου συμμετείχαμε με 10 αθλητές –τριες στο Πανελλήνιο Ανοιχτό πρωτάθλημα Βέροιας.

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου άρχισε το διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών της Β΄Εθνικής όπου εκτός από τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετέχουν οι ομάδες των Ιωαννίνων, της Φλώρινας και του Αρμενοχωρίου.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου άρχισε το πρωτάθλημα των βετεράνων και ανεξάρτητων με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ.. Οι πρώτοι αγώνες έγιναν στην Κοζάνη.

Το σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση του ατομικού πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών στη Θεσ/νικη. Από τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίστηκαν οι Διδασκάλου Δ., Χριστοδούλου Θ., Διδασκάλου Π., Κασνάκη Ε., Τσιάρα Κ. και Δανατσοπούλου Ε.

Τον Ιανουάριο ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Οι γυναίκες μας κατέκτησαν τη 2η θέση, ενώ οι άνδρες την 5η.

Στις 17 Ιανουαρίου συμμετείχαμε με 8 αθλητές-τριες στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων στη Θεσ/νικη. Οι Παναγιωτίδης Α. Και Κασνάκη έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς. Αγωνίστηκαν επίσης οι Γκουλιάφας Α., Μήτσιος Φ., Καραγιαννίδης Π., Κούτσιανος Ε., Παυλίτσας Θ. Και Γεωργούλας Δ.

Το Φεβρουάριο ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. η κατάταξη των σωματείων για το 2014. Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ φιγουράρει στην 27η θέση με 359 βαθμούς σε σύνολο 145 σωματείων από όλη την Ελλάδα.  

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα παιδιά στην αίθουσα προπονήσεων με ωραίο πρόγραμμα και για τους μεγάλους σε οικογενειακή ταβέρνα με μεγάλη συμμετοχή.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε με 6 αθλητές (Σιδέρης Θ., Ιορδανίδης Χ., Ιορδανίδης Ι., Χατζησάββας Ε., Κύρινας Α., Καραμάρκος Ν.) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στη Θεσ/νίκη.

Στις 21-22 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε με 4 αθλητές (Μίχος Β., Ιορδανίδης Χ., Ιορδανίδης Ι., Σκόρδας Χ.) στο ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα της Σίνδου.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 4 ανεξάρτητοι (Σιώπης Χ., Στεφανίδης Γ., Λαγαρός Χ., Κουλτούκης Σ.) και 1 αθλήτρια (Μήτκα Α.) συμμετείχαν στο τουρνουά της ΧΑΝΘ στη Θεσ/νικη.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 5 παμπαίδες (Σκόρδας Χ., Ιορδανίδης Ι., Ιορδανίδης Χ., Κύρινας Α., Γκέκας Ι.) και 2 παγκορασίδες μας (Κοκκινίδου Β., Διδασκάλου Α.) συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων στη Θεσ/νικη.

Ο ανεξάρτητος αθλητής και παράγοντας του συλλόγου μας κ. Γ. Πανουκίδης εξελέγη πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Δ. Μακεδονίας και Ηπείρου της ΠΟΦΕΠΑ.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου οι ανεξάρτητοι αθλητές μας Σιώπης Χ., Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., και Λαγαρός Χ. πήραν μέρος στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανεξάρτητων που έγινε στη Θεσ/νικη. Προκρίθηκαν και οι τέσσερις στους τελικούς, ενώ ο Σιώπης Χ. κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του.

Στις 28-29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 12ο τουρνουά του Δήμου Κοζάνης. Συμμετείχαν 90 αθλητές και αθλήτριες από την Κοζάνη, τη Θεσ/νικη, την Έδεσσα, τη Φλώρινα, τα Γιάννενα, τις Σέρρες και την Καστοριά. Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος κ. Ιωαννίδης Ελ. Τα παράβολα συμμετοχής παραδόθηκαν στο Ειδικό σχολείο Κοζάνης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1. Σόντρας   Α.             Έδεσσα

2. Ελσάμι Ι.                  Φλώρινα

3. Ιορδανίδης Ι.             Κοζάνη

    Δομουχτσής  Ι.          Σέρρες

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1. Φωτιάδου Χ.          Φλώρινα

2. Κοκκινίδου Β.         Κοζάνη

3. Γκλούμπου Σ.         Κοζάνη

    Διδασκάλου Ά.       Κοζάνη

ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1. Αντωνίου Κ.         Φλώρινα

2. Σιδέρης Θ.           Κοζάνη

3. Παπαστέργιος Β.   Κοζάνη

   Χατζησάββας Ε.     Κοζάνη

ΑΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

1. Παναγιωτίδης Α.   Κοζάνη

2. Κούτσιανος Ε.       Κοζάνη

3. Μίχος Β.              Κοζάνη

    Μήτσιος Φ.          Κοζάνη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Κασνάκη Ε.          Κοζάνη

2. Ρούφα Ε.            Φλώρινα

3. Τσιάρα Κ.            Κοζάνη

    Τσιάρα Β.            Κοζάνη

ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 18+

1. Φωτιάδης Κ.          Φλώρινα

2. Καραουλάνης Ε.     Θεσ/νικη

3. Χριστοδούλου Θ.    Κοζάνη

    Καπετανίδης Θ.     Ιωάννινα

ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18+

1. Λαγαρός Χ.    Κοζάνη

2. Βραχνός Μ.    Θεσ/νικη

3. Τόλιας Α.       Ιωάννινα

    Χρήστου Κ.    Ιωάννινα  

Τον Απρίλιο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των βετεράνων και ανεξάρτητων της ΠΟΦΕΠΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΟΜΑΔΕΣ

Ν-Η

ΠΑΙΧ

ΒΑΘ

1

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛ.

9-0

71-9

27

2

Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5-4

38-40

19

3

ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖ.

3-6

30-51

15

4

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

1-8

19-58

11

Στις 25-26 Απριλίου συμμετείχαμε με 7 αθλητές (Σιδέρης Θ., Καραμάρκος Ν., Ιορδανίδης Χ., Ιορδανίδης Ι., Κύρινας Α., Κατσαντάμης Θ., Σκόρδας Χ.) και μία αθλήτρια στο ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα Μετσόβου.

Το Σάββατο 9 Μαΐου παρέλαβε το πτυχίο του προπονητή, μετά από επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις ο αθλητής του συλλόγου μας κ. Διδασκάλου Δ. Τη σχολή προπονητών διοργάνωσε η Γ.Γ.Α. στη Θεσ/νικη. Τα πτυχία των νέων προπονητών επιδόθηκαν σε ειδική τελετή στη ΧΑΝΘ.

Τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικές συναντήσεις με την ομάδα των Ιωαννίνων, μία στα Γιάννενα και μία στην Κοζάνη, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας να αγωνιστούν.

Τον Ιούνιο επίσης διοργανώθηκε στα Σέρβια πολύ ωραίο τουρνουά όπου ο σύλλογός μας βοήθησε στη διοργάνωσή του.

Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με πολλές διοργανώσεις, συμμετοχές, εκδηλώσεις που μας αφήνουν όλους ικανοποιημένους.   

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ9
ΕΒΔΟΜΑΔΑ9
ΣΥΝΟΛΟ58288