ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου άρχισε το διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας – Ηπείρου και Θεσσαλίας. Η γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ αποτελούμενη από τις Τσιάρα Κ., Κασνάκη Ε. και Μήτκα Α. αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη  όπου θα γίνουν όλοι οι αγώνες σε τρεις φάσεις. Στον πρώτο της αγώνα δεν έδειξε την απαιτούμενη ετοιμότητα και σταθερότητα και έχασε από την ομάδα των Ιωαννίνων με 2-4. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα της Βέροιας και νίκησε 4-0. Το επόμενο ραντεβού είναι στις 19 Δεκεμβρίου πάλι στη Θε/νικη όπου θα αντιμετωπίσει τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου, τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και τον Φ.Ο.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Οι προσδοκίες μας παραμένουν μεγάλες και είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας να πρωταγωνιστήσει.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η ανδρική μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Χριστοδούλου Θ., Παναγιωτίδη Α. και Κούτσιανο Ε., αγωνίστηκε στην Έδεσσα, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τοπική ομάδα, και ηττήθηκε με 1-4 (σετ 6-12) αποδίδοντας πολύ καλό πινγκ-πονγκ και προσφέροντας ωραίο θέαμα στους τυχερούς που παρακολούθησαν τον αγώνα.  

Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ παραμένει στην 5η θέση του πρωταθλήματος.


   

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

        Αγαπητέ φίλε – τακτικό μέλος με δικαίωμα ψήφου.

        Καλείσαι να συμμετάσχεις στην τακτική, εκλογοαπολογιστική, γενική συνέλευση του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00μ.μ. στην αίθουσα  προπονήσεων του συλλόγου.

 

    Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. 1.Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. κατά τη διετία που πέρασε.
  2. 2.Οικονομικός απολογισμός και έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
  3. 3.Αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Όσοι από σας θέλετε να είστε υποψήφιοι για το Δ.Σ. ή για την εξελεγκτική επιτροπή, να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στον πρόεδρο κ. Χριστοδούλου Σάββα 6936298412  ή στον γραμματέα κ. Ιορδανίδη Ανδρέα 6942990945 το πολύ δύο ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι αγώνες κυπέλου των βετεράνων κα ανεξάρτητων αθλητών Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου στα Γιάννενα.

 Συμμετείχαν οι ομάδες ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΦΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

Οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ κέρδισαν με 4-0 την ομάδα της Πρέβεζας αλλά έχασαν 0-4 από τη Φλώρινα. Έτσι έπαιξαν στο μικρό τελικό με τα Γιάννενα, ηττήθηκαν με 0-4 και κατέλαβαν την 4η θέση.

Κυπελλούχοι αναδείχτηκαν οι Κροκόδειλοι Φλώρινας κερδίζοντας στον τελικό Την Κέρκυρα με 4-0. 

 

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής Δυτ. Μακεδονίας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. κ. Πανουκίδης Γεώργιος.

Ελλείψει προπονητή στο Ανοικτό της Βέροιας

Εμφανής ήταν η απουσία προπονητή στην φετινή αποστολή μας στο Αναπτυξιακό Τουρνουά της Βέροιας. Η ομοψυχία των αθλητών και αθλητριών μας, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια, μετά των λιγοστών συνοδών γονέων, δεν έφτασε να αναπληρώσει το κενό. Εύλογα λοιπόν η ομάδα μας δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Το ανοικτό πρωτάθλημα Βέροιας ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο, από άποψη αριθμού συμμετοχών, ανοικτό πρωτάθλημα στην Ελλάδα την τελευταία τριετία.

Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης συμμετείχε με εννέα παιδιά αυτή τη φορά: τρεις παμπαίδες (Ιορδανίδης Ιάσονας, Κύρινας Αντώνης και Σκόρδας Χάρης), μία παγκορασίδα (Κοκκινίδου Βάγια), έναν παίδα (Ιορδανίδης Χαράλαμπος), έναν έφηβο (Κούτσιανο Βαγγέλη), μία νεάνιδα (Κασνάκη Ευαγγελία) και δύο νέους άνδρες (Παναγιωτίδη Αλέκο και Χριστοδούλου Θόδωρο). Όλα τα παιδιά πάλεψαν στους αγώνες σε αυτή την μοναχική τους πάλη και κέρδισαν κάποιες νίκες. Σε καλύτερες θέσεις (οι λεγόμενοι 1οι-2οι των ομίλων) πλασαρίστηκαν ο παμπαίς Ιορδανίδης Ιάσονας και ο νέος άνδρας Παναγιωτίδης Αλέκος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:

Παμπαίδες (σύνολο 41): Ιορδανίδης Ιάσονας (15), Σκόρδας Χαρίσης (31),  Κύρινας Αντώνης (33)

Παγκορασίδες (σύνολο 18): Κοκκινίδου Βάγια (13)

Παίδες (σύνολο 64): Ιορδανίδης Χαράλαμπος (55)

Νεάνιδες (σύνολο 19): Κασνάκη Ευαγγελία (13)

Νέοι (σύνολο 35): Κούτσιανος Ευάγγελος (26)

Νέοι Άνδρες (σύνολο 9): Παναγιωτίδης Αλέκος (5), Χριστοδούλου Θόδωρος (7)

Ευχόμαστε την επόμενη φορά να πάμε καλύτερα!

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου στη Θεσ/νικη η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών σε ατομικό επίπεδο. Αυτή θεωρείται και η κορυφαία αγωνιστική διοργάνωση της ομοσπονδίας.

Συμμετείχαν 124 άνδρες και 23 γυναίκες από τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, για να διεκδικήσουν 5 προκρίσεις οι άνδρες και 5 οι γυναίκες για την τελική φάση.

Μεταξύ αυτών αγωνίστηκαν 8 άνδρες και 3 γυναίκες του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Κασνάκη Ε. που κατετάγη 6η, καθώς και οι Παναγιωτίδης Α. (σε τριπλή ισοβαθμία, έχασε την πρόκριση από τον όμιλό του για 1 σετ) και Κούτσιανος Ε. με 2 νίκες και 1 ήττα αμφότεροι.

Στους άνδρες αγωνίστηκαν επίσης οι Χριστοδούλου Θ. (1 νίκη), Γεωργούλας Δ. (1 νίκη), Διδασκάλου Λ. (1 νίκη), Στεφανίδης Μ., Διδασκάλου Π. ενώ δεν κατέβηκε ο Διδασκάλου Δ. λόγω ασθένειας. Στις γυναίκες αγωνίστηκαν και οι Τσιάρα Κ. και Μήτκα Α.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Πολύ όμορφες στιγμές ζήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Συγκεντρώθηκαν οι οικογένειες των μικρών αθλητών και αθλητριών μας και παίξαμε ένα ευχάριστο οικογενειακό τουρνουά! Δώδεκα οικογενειακές ομάδες δημιουργήθηκαν που αποτελούνταν από ένα παιδί/αθλητή και έναν ενήλικα/γονέα/συγγενή. Δόθηκαν αγώνες στα τρία νικηφόρα παιγνίδια, δίνοντας έμφαση στα διπλά παιγνίδια. Τελικά και οι γονείς, που σημειωτέον κανείς τους δεν ήταν βετεράνος αθλητής, είχαν ταλέντο! Είδαμε συναρπαστικά παιχνίδια, αστειευτήκαμε, γελάσαμε και νιώσαμε όλοι όμορφα σαν τα παιδιά μας. Η μήτηρ Παπαστέργιου και πάλι μας σκέφτηκε και κέρασε στα παιδιά κρουασάν. Την ευχαριστούμε θερμά για αυτό!

Για την ιστορία τώρα, νικητές αναδείχθηκαν ο Ιάσονας με τον νονό Χάρη που έπαιξαν στον τελικό με τον Χαρίση μετά του πατρός του. Στον μικρό τελικό έφτασαν ο Ευθύμης και ο Βασίλης μετά των πατέρων αυτών. Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν ήταν: ο Νικήτας με τον μπαμπά του, ο μικρός Λευτέρης με τον πατέρα του, ο Χαράλαμπος με τον θείο του, η Βάγια με τον μπαμπά της, ο Αντώνης με τον μπαμπά του, οι αδελφοί Γκέκα μετά του πατρός, ο Ζανής με τον πατέρα του και ο Θωμάς με την μητέρα του.

Απολαύστε όμορφες στιγμές στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. 

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΚΑ!

 

….Όχι, μην βιάζεστε, δεν εννοούμε στα δημοτικά πάρκα της Κοζάνης. Που να τα βρούμε άλλωστε; Ένα μόλις έχει η Κοζάνη που πλημμυρίζει τους καλοκαιρινούς μήνες από κόσμο.

Ούτε βέβαια και στην υπόλοιπη Ελλάδα συναντήσαμε κάτι παρόμοιο. Έπρεπε να ταξιδέψουμε σε μια μακρινή χώρα της Ανατολής, πρώην σοβιετική δημοκρατία, για να το δούμε.

Ελπίζουμε ότι κάποτε θα το βλέπουμε και στη Ελλάδα. Το αξίζει αυτό το όμορφο άθλημα!table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ4
ΕΒΔΟΜΑΔΑ82
ΣΥΝΟΛΟ22674