ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,

τα μέλη και οι φίλοι του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

και θα διασκεδάσουν

το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

στην φιλόξενη ταβέρνα «ΘΕΟΦΙΛΟΣ».Μετά την περσινή επιτυχία της εκδήλωσης,

καλούνται όσοι θα συμμετάσχουν

να το δηλώσουν έγκαιρα στα μέλη του Δ.Σ.

και στο τηλ. 6947905245

ώστε να κρατηθούν θέσεις και να διασφαλιστεί η καλύτερη διευθέτηση του χώρου.

 


 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ – ΟΜΟΡΦΟ – ΩΦΕΛΙΜΟ

Μετά από πρόταση μελών του συλλόγου μας, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ., το ημερολόγιο τοίχου για το 2017, έχει τη μορφή ρακέτας, αποτελείται από 13 επάλληλες ρακέτες (1 μπροστινή με το λογότυπο του συλλόγου και από 1 για κάθε μήνα του έτους), είναι χειροποίητη, τιμάται 10€, για το λόγο ότι με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα  αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά φτωχών οικογενειών. Οι εθελοντές μας δεν προλαβαίνουν να τα κατασκευάζουν, αφού τα πρώτα έγιναν ανάρπαστα.    

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

hmerologio 2017

 

 

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

4-0 ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ

Με άνετη νίκη υποδέχτηκε το 2017 η ανδρικά μας ομάδα. Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου η ομάδα μας (Χριστοδούλου Θ., Νατσιός Ι., Γιαννουλίδης Ι.) συνοδευόμενη από τον πρόεδρο Κ. Διδασκάλου και τον ταμία Ζέρβα Δ., ξεκίνησε με χιονοθύελλα και -13 βαθμούς για τη Θε/νικη. Οι εορτάζοντες Γιάννηδες της ομάδας μας μαζί με το Θόδωρο, έπαιξαν όπως πρέπει και πέτυχαν την πρώτη νίκη της χρονιάς επί του ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ με 4-0 (12-3 τα επί μέρους σετ).


Η συνέχεια, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν δύσκολη αφού αντιμετώπισε τον 2ο ΠΕΡΑ (1-4) και τον 3ο ΑΔΩΝΙ Θεσ/νικης (0-4).

Παρά τα καθαρά σκορ των ηττών, οι επί μέρους αγώνες δεν ήταν καθόλου καθαροί. Οι αθλητές μας έπαιξαν πολύ καλά και τα περισσότερα παιχνίδια χάθηκαν οριακά 2-3. Για να επιστρέψουμε μάλιστα πριν νυχτώσει, παίχτηκαν όλοι οι αγώνες των απλών ταυτόχρονα, χωρίς ανάσα. Εμείς άλλωστε είχαμε το άγχος του γυρισμού.

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Φεβρουάριο.  


 

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνεχίστηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη Θεσ/νικη το διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών για τη Β΄ Εθνική κατηγορία Β. Ελλάδας, όπου συμμετέχει και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Το «μενού» περιελάμβανε τρεις αγώνες για την ομάδα μας, η οποία παρατάχθηκε με τις Κασνάκη Ε., Βασιλειάδου Ν. και Κοκκινίδου Β.

Οι αθλήτριές μας αντιμετώπισαν αρχικά τον Ο.Ε.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ηττήθηκαν με 1-4. Το σκορ αυτό βέβαια δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των αθλητριών μας για τις οποίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ελαφρυντικά. Για την Κασνάκη Ε. ότι είναι μαθήτρια Γ΄ Λυκείου και προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, για τη Βασιλειάδου Ν. ότι διαμένει στη Θεσ/νικη όπου φοιτά στο 3ο έτος της Νομικής και για την Κοκκινίδου Β. ότι προέρχεται από τραυματισμό στο δεξί χέρι. Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν εμπόδια στην κατάλληλη προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα.


Στη συνέχεια άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και επικράτησαν πρώτα του Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ 4-2 και στη συνέχεια  του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ με 4-1.

Πετυχαίνοντας λοιπόν 2 νίκες και 1 ήττα «κλείδωσαν» την 4η θέση της βαθμολογίας. Απομένουν ακόμη τρεις αγώνες τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο.

Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κ. Διδασκάλου και τα μέλη Σ. Κασνάκης και Θ. Κοκκινίδου.   

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΡΟΔΙ ΟΙ "ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ"

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»

ΚΑΙ ΤΟΥΣ «Φ.Ε.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ»

Μας είπαν τα κάλαντα πρώιμα οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, αφού σήμερα νίκησαν την αήττητη στους αγώνες πρωταθλήματος, για μια πενταετία, ομάδα των ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής συνάντησης του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α, που διεξήχθη σήμερα στην Κοζάνη, συμμετείχαν, εκτός από τις ομάδες της Κοζάνης  και της Φλώρινας και οι Φ.Ε.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Πανουκίδης Γ., Σιώπης Χ. και Λαγαρός Χ.. Στον πρώτο τους αγώνα λοιπόν κατάφεραν με ανατροπή να πετύχουν τη σημαντικότερη μέχρι στιγμής νίκη σε ομαδικό επίπεδο, επί των ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ  με 5-4. Φάνηκε πως οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ αποφάσισαν να προπονηθούν και όπως συμβαίνει πάντα στον αθλητισμό οι κόποι και η προπόνηση κάποια στιγμή φέρνουν και το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, με κεκτημένη ταχύτητα,  νίκησαν και τους Φ.Ε.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ με 5-0.


Είναι σίγουρο πως θα κάνουν καλά Χριστούγεννα.


ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στην Κοζάνη έδωσαν ραντεβού για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2016-17 της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α., οι βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου-Ιονίων Νήσων.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου λοιπόν, από τις 10.30΄π.μ. ως το απόγευμα, οι Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Φ.Ε.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και φυσικά οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ή καλύτερα τις ρακέτες τους με στόχο πάντα τη νίκη, τόσο στον αγώνα όσο και στην ευγενή άμιλλα .

Όλοι οι φίλοι του αθλήματος καλούνται να παρακολουθήσουν τους ενδιαφέροντες αγώνες και να ενισχύσουν την ομάδα μας.

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ0
ΕΒΔΟΜΑΔΑ59
ΣΥΝΟΛΟ31559