ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16

Έντονη αναμένεται η δραστηριότητα στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ήδη ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ζεσταίνει τις μηχανές του για να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις του κι αυτές δεν είναι λίγες.

  • Η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 7μ.μ.
  • Η συγκρότηση της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας μας για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε καλό δρόμο.
  • Η προετοιμασία για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Ανοιχτού Αναπτυξιακού πρωταθλήματος στις 19-20 Σεπτεμβρίου είναι από τις πρώτες προτεραιότητες. Ήδη ανακοινώνουμε ότι μας έχει παραχωρηθεί το κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. ΚΟΖΑΝΗΣ για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ενημερώνεστε όλοι για γι’ αυτό το πρωτάθλημα μέσω της ιστοσελίδας μας που θα διαμορφωθεί κατάλληλα

ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Σύμφωνα με το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2015-16 που ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. θα διεξαχθεί στην Κοζάνη 19-20 Σεπτεμβρίου 2015 Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα των κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων νεανίδων. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει την πανελλήνια αναγνώριση της δράσης των οχτώ ετών του συλλόγου μας και την προσφορά του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής μας και την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αυτή τη φορά υποδεχτήκαμε εμείς την φίλη ομάδα του ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων στην Κοζάνη, μόλις μία εβδομάδα μετά την δική μας επίσκεψη, για νέους φιλικούς αγώνες. Δόθηκαν και πάλι όμορφοι αγώνες μέσα σε ένα ζεστό κλίμα. Συμμετείχαν τα εξής παιδιά του ΣΕΑΚ: Κοκκινίδου Βάγια, Ιορδανίδης Ιάσονας και Χαράλαμπος, Κύρινας Αντώνης, Κατσαντάμης Θάνος, Σιδέρης Θωμάς και Καραμάρκος Νικήτας. Από την ομάδα των Ιωαννίνων συμμετείχαν τα κάτωθι παιδιά: Παπαδοπούλου Ελεάνα, Ντασταμάνης Χρήστος, Λισγάρας Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημοσθένης, Κυριόπουλος Χριστόφορος και Ακρίβης Πέτρος. Παίχτηκαν ομαδικά παιχνίδια που συμπεριλάμβαναν και τους διπλούς αγώνες, προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα. Εξήχθησαν βέβαια και σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και του καθενός αθλητή χωριστά.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων, την προπονήτρια και τους συνοδούς γονείς για την επίσκεψή τους και τους ευχόμαστε ¨εις το επανιδείν»!

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΕΡΒΙΩΝ

Την Κυριακή 7 Ιουνίου, αντιπροσωπεία της ομάδος μας, που αποτελούνταν από τους μικρούς αθλητές μας Ιορδανίδη Χαράλαμπο και Ιάσονα και τα μέλη του Δ.Σ. Διδασκάλου Κώστα, Γεωργούλα Βαγγέλη και Ιορδανίδη Ανδρέα, βρέθηκε στα Σέρβια για να βοηθήσει στη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά πινγκ πονγκ που διοργάνωσε ο δήμος Σερβίων με την τοπική ομάδα της Αναγέννησης. Όμορφοι αγώνες διεξήχθησαν στο νέο Δημοτικό Γυμναστήριο των Σερβίων, στους οποίους ο ΣΕΑΚ παρείχε υλική και ηθική υποστήριξη. Ευχόμαστε η αδελφή πόλη των Σερβίων να αποκτήσει σύντομα τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στα όμορφα Ιωάννινα βρεθήκαμε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, όπου τα παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου πραγματοποίησαν φιλικούς αγώνες με τα παιδιά του ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων. Συμμετείχαν τα κάτωθι παιδιά του ΣΕΑΚ: Κοκκινίδου Βάγια, Ιορδανίδης Ιάσονας και Χαράλαμπος, Κύρινας Αντώνης, Κατσαντάμης Θάνος, Παπαστέργιος Βασίλης και Ζορμπάς Ξενοφώντας. Δόθηκαν θεαματικοί αγώνες μέσα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας, δίδοντας την ευκαιρία να δοκιμαστούν όλοι οι αθλητές μας απέναντι σε δύσκολους και άγνωστους αντιπάλους. 

Περάσαμε πάντως υπέροχα, αν και η βροχή που ακολούθησε μετά τους αγώνες περιόρισε την βόλτα μας στην υπέροχη αυτή πόλη.

Τα παιδιά συνόδεψαν οι ακούραστοι γονείς και η προπονήτρια Τσιάρα Κατερίνα.

Θερμά ευχαριστώ στους ανθρώπους του συλλόγου Ιωαννίνων για την θερμή φιλοξενία τους και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Θεολόγο Καπετανίδη και στην προπονήτρια Ευτυχία Περρή για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ... ΟΙ ΟΡΕΞΑΤΟΙ

Με πολύ ζήλο και διάθεση ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά οι ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ. 

Με επικεφαλής τον αρχηγό Ν. Τούλη και τον "παππού" Κ. Διδασκάλου εξέδραμαν οδοιπορικώς στο Καταφύγι των Πιερίων ως έφηβοι. Στην αποστολή συμμετείχαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας Δ. Ζέρβας και Κ. Κατσιαμάκας. Βεβαίως το όλο εγχείρημα κατηύθυνε το τεχνικό team της ομάδας Α. Σπανδωνής (οικονομικά) και Α. Γκατζιούρας (μηχανικά). Στο εγγύς μέλλον θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο ειδικός για την αναπτέρωση του ηθικού Μ. Σούφης.

Η επίτευξη των στόχων τη νέα αγωνιστική χρονιά θα επέλθει με σκληρή δουλειά και ... αύξηση της μυικής μάζας ....

ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Βλέποντας τόσα παιδάκια στη γειτονική μας παιδική χαρά, είπαμε να μοιραστούμε την ευτυχία να παίζεις πινγκ - πονγκ, με τα παιδιά της γειτονιάς μας... 

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ14
ΕΒΔΟΜΑΔΑ78
ΣΥΝΟΛΟ20776