ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ 12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

12ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο Δήμος Κοζάνης με την καθοριστική συμβολή του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ διοργάνωσε το 12ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης το σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου. Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι συμμετοχές συνολικά έφτασαν τις 90. Συμμετείχαν σημαντικά ονόματα του αθλήματος, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες.

Ήρθαν αθλητές και αθλήτριες από τη Θεσ/νικη, τη Φλώρινα, τα Γιάννενα, την Καστοριά, την Έδεσσα, τις Σέρρες και φυσικά από το Ν. Κοζάνης. Λειτούργησε για πρώτη φορά με επιτυχία ηλεκτρονικό σύστημα κληρώσεων. Στο χώρο των αγώνων (αίθουσα εκδηλώσεων 4ου και 8ου Γυμνασίου Κοζάνης) για δύο ημέρες το πινγκ-πονγκ καθήλωσε τους πολλούς φίλους του που το παρακολούθησαν, με το υψηλό επίπεδο των αγώνων και τις πολύ ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Ιωαννίδης και η πρόεδρος του Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης κ. Φ. Φτάκα. Παραβρέθηκε επίσης ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Κοζάνης κ. Βίλδος Αθανάσιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και παρέλαβε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα παράβολα συμμετοχής. 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι αθλητές και οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε εφτά κατηγορίες και οι νικητές-τριες ανά κατηγορία ήταν:

ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1. Σόντρας   Α.             Έδεσσα

2. Ελσάμι Ι.                  Φλώρινα

3. Ιορδανίδης Ι.             Κοζάνη

    Δομουχτσής  Ι.          Σέρρες

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1. Φωτιάδου Χ.          Φλώρινα

2. Κοκκινίδου Β.         Κοζάνη

3. Γκλούμπου Σ.         Κοζάνη

    Διδασκάλου Ά.       Κοζάνη

ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1. Αντωνίου Κ.         Φλώρινα

2. Σιδέρης Θ.           Κοζάνη

3. Παπαστέργιος Β.   Κοζάνη

   Χατζησάββας Ε.     Κοζάνη

ΑΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

1. Παναγιωτίδης Α.   Κοζάνη

2. Κούτσιανος Ε.       Κοζάνη

3. Μίχος Β.              Κοζάνη

    Μήτσιος Φ.          Κοζάνη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Κασνάκη Ε.          Κοζάνη

2. Ρούφα Ε.            Φλώρινα

3. Τσιάρα Κ.            Κοζάνη

    Τσιάρα Β.            Κοζάνη

ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 18+

1. Φωτιάδης Κ.          Φλώρινα

2. Καραουλάνης Ε.     Θεσ/νικη

3. Χριστοδούλου Θ.    Κοζάνη

    Καπετανίδης Θ.     Ιωάννινα

ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18+

1. Λαγαρός Χ.    Κοζάνη

2. Βραχνός Μ.    Θεσ/νικη

3. Τόλιας Α.       Ιωάννινα

    Χρήστου Κ.    Ιωάννινα  


 


 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 2015

tournoua dimou_2015_big_neo

 

 Προκήρυξη 12ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 

 

ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ" - ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΣΙΩΠΗΣ Χ. ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Και στη Δύση (Γιάννενα) και στην Ανατολή (Θεσ/νικη), ταξίδεψαν οι ανεξάρτητοι αθλητές της ομάδας των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα η 2η αγωνιστική συνάντηση του πρωταθλήματος της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. με τη συμμετοχή των ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΡΙΤΩΝΩΝ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και φυσικά των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ. Η ομάδα μας κέρδισε άνετα την ομάδα της Κόνιτσας με 8-1 αλλά έχασαν στο ντέρμπι από την ομάδα των Ιωαννίνων με 3-6. Όσον αφορά τους "Φλωρινιώτες" «έχουν πια ξεφύγει και δεν παίζονται».

Οι αθλητές μας Πανουκίδης Γ., Συεφανίδης Γ., Σιώπης Χ. και Λαγαρός Χ. την Κυριακή πήγαν και στη Θεσ/νικη για να συμμετάσχουν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. χωρίς να είναι υποχρεωμένοι, αφού μπορούσαν να πάρουν μέρος στην τελική φάση της Αθήνας. Θέλησαν όμως να αποδείξουν και το απέδειξαν ότι πήραν την πρόκριση παλικαρίσια. Έτσι και οι τέσσερεις μπήκαν στους οχτώ καλύτερους αθλητές της κατηγορίας τους που έπαιρναν την πρόκριση, ενώ ο Σιώπης Χ. κατάφερε να κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο.   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΟΥΚΙΔΗ

Ο Γιώργος Πανουκίδης, παλιό και έμπειρο μέλος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, επίσημος διαιτητής, αρχηγός της ομάδας των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, με μεγάλη προσφορά στο άθλημα όπου και όποτε του έχει ζητηθεί, εξελέγη πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. για τη Δυτ. Μακεδονία και την Ήπειρο. Αντιπρόεδρος της επιτροπής εξελέγη ο Αλ. Σκλιας και μέλος ο Π. Καρατζάς. Συγχαίρουμε το Γιώργο και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία.

 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ …. ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Με χαρά και αισιοδοξία αντάμειψαν τους γονείς, τους προπονητές και τους παράγοντες του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ  οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες του συλλόγου που συμμετείχαν στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους που πραγματοποιήθηκε στη Θεσ/νικη το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Παραλίγο να ταξίδευαν ακόμα και με έλκηθρο ώστε να συμμετάσχουν στους αγώνες. Τόση ήταν η επιθυμία τους. Και μας επιφύλαξαν ευχάριστες «εκπλήξεις», αποζημιώνοντας τους γονείς για τον κόπο τους. Με τον πιο εμφατικό τρόπο απέδειξαν οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας ότι το πλούσιο ταλέντο τους αναδεικνύεται πλέον μέσα από την ποιοτική και σωστή προπόνηση με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ένα επιθετικό, θεαματικό και αποτελεσματικό πινγκ-πονγκ. Όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες και λαμβάνοντας υπ’ όψιν παλαιότερες εμφανίσεις καθώς και τη δυναμικότητα των αντιπάλων, καταχειροκρότησαν τα παιδιά, δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια και κολακευτικά σχόλια και έφυγαν … για να ξαναγυρίσουν…

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΗ ΕΛΑΜΨΕ

Ο Χ. Σκόρδας πήγε ως τέταρτο φαβορί στον όμιλό του και αφού νίκησε και τους τρεις αντιπάλους του προκρίθηκε ως πρώτος στην εικοσάδα. Δε χόρτασε όμως. Νίκησε και στον 1ο νοκ-άουτ αγώνα και πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα. Έτσι διεκδίκησε με παρρησία την πρόκρισή του στα τελικά της Αθήνας από το δεύτερο φαβορί των αγώνων… αλλά σταμάτησε εκεί.

ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ (Ιάσονας-Χαράλαμπος) ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΕ

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση των αδελφών Ιορδανίδη, όχι τόσο για τις τρεις νίκες που πέτυχαν αμφότεροι και προκρίθηκαν ως πρώτοι από τους ομίλους τους, όσο για τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις στους νοκ-άουτ αγώνες που έδωσαν. (Mε το 4ο φαβορί των αγώνων ο Ιάσονας που προηγήθηκε 2-0 (τελικό 2-3) και με το 1ο φαβορί ο Χαράλαμπος)

ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Η ΒΑΓΙΑ

Όσο διαρκεί η αστραπή ενός κεραυνού, τόσο διήρκησε και η παρουσία της Βάγιας Κοκκινίδου (Δ΄ Δημοτικού), κάνοντας όσους την παρακολούθησαν στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε, να τρίβουν τα μάτια τους. Η Βάγια προερχόμενη από δεκαήμερη ταλαιπωρία λόγω ίωσης, αγωνίστηκε σε όμιλο μόνο τριών αθλητριών. Επειδή μάλιστα απουσίαζε η τρίτη αθλήτρια, έκανε ένα μόνο αγώνα αντιμετωπίζοντας το 1ο φαβορί των αγώνων. Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι πως ο αγώνας της  θα μπορούσε να ήταν ο τελικός…

 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ… ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ

Ετοιμοπόλεμοι και πολύ ανταγωνιστικοί εμφανίστηκαν οι Αντώνης Κύρινας (που πέτυχε μία νίκη) και Άννα Διδασκάλου που χάρηκαν και έζησαν έντονα τους αγώνες τους. Με το χαμόγελό τους έδειξαν αυτό που νιώθει όποιος ξέρει να συμμετέχει σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ  αγώνες.

ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ….. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην πρώτη του συμμετοχή ο Ιωάννης Γκέκας, παρ’ όλο που δεν πέτυχε νίκη, πήρε ροζ φύλλο αγώνα.(έλειπε ο αντίπαλος) Ήταν σα να μας έλεγε "Περιμένετε και θα δείτε". Σε δήλωσή του όταν ρωτήθηκε γιατί ήταν σκεφτικός, μας είπε: «Είμαι χαρούμενος μόνο όταν παίζω…»

Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που με αντίξοες καιρικές συνθήκες συνόδευσαν τα παιδιά τους στους αγώνες αλλά και στους προπονητές Τσιάρα Κ. και Σιαμίδη Π. για τη δουλειά που κάνουν τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά. 

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Με 4 αθλητές (Στεφανίδης, Λαγαρός, Σιώπης, Κουλτούκης) και μια αθλήτρια (Μήτκα), συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στο τουρνουά ανεξάρτητων αθλητών και αθλητριών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. στη θεσ/νικη. Οι συμμετοχές ήταν 36 και δημιουργήθηκαν 9 όμιλοι των 4ων αθλητών-τριών. Οι Στεφανίδης και Λαγαρός πήραν την 1η θέση στον όμιλό τους με τρεις νίκες έκαστος και προχώρησαν νικηφόρα στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα φτάνοντας μέχρι την οχτάδα. Οι Σιώπης και Κουλτούκης έχασαν την πρόκριση σε τριπλές ισοβαθμίες. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Σιώπης κέρδισε στον όμιλο τον αθλητή που κατέκτησε το ασημένιο μετάλιο στο τουρνουά. Η Μήτκα αγωνίστηκε μόνο με άνδρες και αποκλείστηκε κάνοντας όμως αξιοπρεπή εμφάνιση. 

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ35
ΕΒΔΟΜΑΔΑ84
ΣΥΝΟΛΟ18491