ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Τότε θα πάρουν όλοι το νέο πρόγραμμα και θα ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα της καινούργιας χρονιάς.

Όσον αφορά το προπονητικό καμπ που είχαμε προγραμματίσει με τον κύριο Σ. Παπασάβογλου, λόγω έκτακτου προσωπικού του προβλήματος, αναβάλεται και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5-6-7 Σεπτεμβρίου με πρώτη προπόνηση την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Δύο ενδιαφέροντα προπονητικά καμπ θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.

Το πρώτο στη Φλώρινα από 18 έως 22 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο aseasarisesflorinas.blogspot.gr

Το δεύτερο στην Πάτρα από 24 έως 31 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.anagennisi-patron.org

Την προκήρυξη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε καλά είναι να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου 2014. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 110 (οι αρχικές δηλώσεις ήταν 116) και χωρίζονταν σε 37 παίδες, 19 παμπαίδες Α΄ (μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού), 23 παμπαίδες Β΄ (μαθητές Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Δημοτικού), 12 κορασίδες , 11 παγκορασίδες Α΄ και 10 παγκορασίδες Β΄.

Ο  Σ.Ε.Α. Κοζάνης συμμετείχε με 3 παίδες (Κούτσιανος Ευάγγελος, Παυλίτσας Θεόδωρος και Παπαστέργιος Βασίλης), 3 παμπαίδες Α’ (Σιδέρης Θωμάς, Ιορδανίδης Χαράλαμπος και Χατζησάββας Ευθύμιος) και 2 παμπαίδες Β’ (Ιορδανίδης Ιάσονας, Κύρινας Αντώνης). Όλοι οι αθλητές μας έπαιξαν πολύ δυνατούς αγώνες και προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα.

Διακρίθηκαν οι Κασνάκη Ευαγγελία που κατέκτησε την 5η θέση στις Κορασίδες, Ιορδανίδης Ιάσονας (φωτο), που κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Β’ και Σιδέρης Θωμάς που έλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Α’. Από τους υπόλοιπους αθλητές μας, ο Κύρινας Αντώνης έλαβε (με 4 νίκες!) την 17η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Β’, οι Ιορδανίδης Χαράλαμπος την 14η θέση και Χατζησάββας Ευθύμης την 19η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Α’. Στην κατηγορία Παίδες, ο Κούτσιανος Βαγγέλης κατέκτησε την 29η θέση, ο Παυλίτσας Θόδωρος την 32η θέση και ο Παπαστέργιος Βασίλης την 33η θέση. Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια της ομάδας Τσιάρα Κατερίνα και το μέλος του Συμβουλίου Ιορδανίδης Ανδρέας και φυσικά οι πάντα πρόθυμοι συνεργάτες-γονείς των αθλητών μας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των μικρών αθλητών μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τη φετινή σεζόν και αναμένονται νέες επιτυχίες την επόμενη αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Σεπτέμβρη του 2014.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Μαΐου στο όμορφο Μέτσοβο το 2ο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Το πρωτάθλημα αυτό ήταν  το προτελευταίο για τη βόρεια Ελλάδα και η σεζόν θα κλείσει στη Φλώρινα στις 29-30 Ιουνίου. Συμμετείχαν 130 μικροί αθλητές και αθλήτριες σε έξι κατηγορίες. Οι μικροί αθλητές του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που συμμετείχαν έκαναν πολύ καλές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Ξεχώρισαν οι Κούτσιανος Ε., Ιορδανίδης Ι., Σιδέρης Θ. και Κασνάκη Ε. Αναλυτικότερα στην κατηγορία των παίδων με 37 συμμετοχές ο Κούτσιανος Ε. πήγε ως 17ο φαβορί και κατέκτησε τη 10η θέση, ο Παυλίτσας Θ. πήγε ως 32ο φαβορί και κατέκτησε την 29η θέση και ο Παπαστέργιος Β. πήγε ως 30ο φαβορί και κατέκτησε την 32η θέση. Στην κατηγορία των κορασίδων΄με 19 συμμετοχές η Κασνάκη Ε. πήγε ως 5ο φαβορί και κατέκτησε την 7η θέση. Στην κατηγορία των μικρών παμπαίδων με 19 συμμετοχές ο Ιορδανίδης Ι. πήγε ως 12ο φαβορί και κατέκτησε τη 10η θέση και ο Σκόρδας Χ. πήγε ως 17ο φαβορί και κατέκτησε την 16η θέση. Τέλος στην κατηγορία των μεγάλων παμπαίδων με 28 συμμετοχές ο Σιδέρης Θ. πήγε ως 12ο φαβορί και κατέκτησε τη 15η θέση ενώ ο Ιορδανίδης Χ. πήγε ως 20ο φαβορί και κατέκτησε τη 19η θέση. 

Σημαντική για την επιτυχία των αγώνων ήταν και η συμμετοχή τεσσάρων διαιτητών από την Κοζάνη (Κασνάκης, Πανουκίδης, Στεφανίδης, Αργυριάδης). 

Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια του συλλόγου Τσιάρα Κ., ο έφορος και ταμίας κ. Ζέρβας Δ., ο γ. γραμματέας κ. Διδασκάλου Κ. και ο ε. γραμματέας κ. Ιορδανίδης Α.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το 4ο εσωτερικό τουρνουά του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Φέτος έχουν προγραμματιστεί 5 εσωτερικά τουρνουά από τα οποία θα προκύψει και ο πρωταθλητής της χρονιάς. Να θυμίσουμε πως σ΄αυτά τα τουρνουά συμμετέχουν βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές και αθλήτριες, μέλη του συλλόγου που είναι άνω των 18 ετών. Στα τέσσερα τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν 21 αθλητές και αθλήτριες.

Στο 4ο πρώτευσε ο Αργυριάδης Α. που επικράτησε στον τελικό του Λαγαρού Χ. με 3-1. Στο τέλος όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι αλλά ένιωσαν πως είχαν ανάγκη ενέργειας την οποία έλαβαν δεόντως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Οι τελευταίοι αγώνες του πρωταθλήματος της ΠΟΦΕΠΑ του ομίλου Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στην αίθουσα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Κόνιτσας έδωσε τρεις αγώνες και πέτυχε δύο νίκες επί των Ορεξάτων με 5-3, επί των Αναποφάσιστων 5-2 και μία ήττα από τους Απροπόνητους με 5-4.

Στο τέλος των αγώνων βέβαια πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο τσιμπούσι. Έτσι και αφού το εξ αναβολής παιχνίδι των Αναποφάσιστων μέσα στα Γιάννενα δεν θα γίνει με υπαιτιότητα των Αναποφάσιστων (που δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν), τα Γιάννενα κέρδισαν άνευ αγώνος 5-0 κι  έχουμε πλέον την τελική βαθμολογία.

 

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν-Η

ΒΑΘΜΟΙ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12

11-1

34

81-24

2

ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

12

10-2

32

73-29

3

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12

9-3

30

63-39

4

ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

12

6-6

24

50-58

5

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

12

3-9

17

30-69

6

ΚΟΝΙΤΣΑ

12

2-10

16

36-63

7

ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

12

1-11

14

28-79


Η ΚΟΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Την αξιόμαχη και φίλη ομάδα της Κόνιτσας θα φιλοξενήσουν την Κυριακή στην Κοζάνη οι βετεράνοι και ανεξάρτητοι. Ξεκινώντας από τις 10.30π.μ. θα αγωνιστεί διαδοχικά και με τις τρεις ομάδες της πόλης μας ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ, ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ και ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος της ΠΟΦΕΠΑ. Μ' αυτούς τους αγώνες και με τον εξ αναβολής αγώνα των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ στα Γιάννενα την ερχόμενη Τετάρτη, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα 2013-14.   

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ22
ΣΥΝΟΛΟ14969