Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Με 4 αθλητές (Στεφανίδης, Λαγαρός, Σιώπης, Κουλτούκης) και μια αθλήτρια (Μήτκα), συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στο τουρνουά ανεξάρτητων αθλητών και αθλητριών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. στη θεσ/νικη. Οι συμμετοχές ήταν 36 και δημιουργήθηκαν 9 όμιλοι των 4ων αθλητών-τριών. Οι Στεφανίδης και Λαγαρός πήραν την 1η θέση στον όμιλό τους με τρεις νίκες έκαστος και προχώρησαν νικηφόρα στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα φτάνοντας μέχρι την οχτάδα. Οι Σιώπης και Κουλτούκης έχασαν την πρόκριση σε τριπλές ισοβαθμίες. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Σιώπης κέρδισε στον όμιλο τον αθλητή που κατέκτησε το ασημένιο μετάλιο στο τουρνουά. Η Μήτκα αγωνίστηκε μόνο με άνδρες και αποκλείστηκε κάνοντας όμως αξιοπρεπή εμφάνιση. 

ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ…ΤΙΣ ΤΡΑΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΥΚΡΕΣ

Ολιγομελής ήταν αυτή τη φορά η συμμετοχή μας στο Ανοικτό Πρωτάθλημα της Σίνδου, το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου 2015. Απόκριες γαρ, και δύσκολα αποχωρίζονται την Κοζάνη οι δημότες της. Τεράστιος ήταν πάντως ο αριθμός των συμμετοχών στη Σίνδο (πάνω από 250 παιδιά). Πλημμύρισε το γυμναστήριο από παίκτες από όλη την Ελλάδα με όλα τα «πρώτα ονόματα» παρόντα. Ήταν προφανώς το υψηλότερου επιπέδου αναπτυξιακό τουρνουά της Βορείου Ελλάδας φέτος. Δεν έλειψαν δυστυχώς και μικρές αρρυθμίες (καθυστερήσεις/λάθη/αναβολές παιχνιδιών) στην οργάνωση.

O Σ.Ε.Α. Κοζάνης συμμετείχε με έναν έφηβο, τον Βασίλη Μίχο και τρεις παμπαίδες, τον Σκόρδα Χαρίσιο, τον Ιορδανίδη Ιάσονα και τον Ιορδανίδη Χαράλαμπο. Όλα τα παιδιά παίξανε δύσκολους αγώνες, κάποιους δε με μεγάλης κλάσης αθλητές και πέτυχαν αρκετές νίκες, ενώ πολλά ματς χάθηκαν με παιχνίδια των πέντε γεμάτων σετ.  

…21…31…41…αυτή ήταν και κατάταξη των παμπαίδων μας (Ιάσονας, Χαράλαμπος και Χαρίσης αντίστοιχα) ανάμεσα στους 45 αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία των παμπαίδων.

Είχαμε γενικά μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση που σχολιάστηκε θετικά και από τους εκπροσώπους των άλλων συλλόγων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους γονείς τους που και πάλι στήριξαν την ομάδα μας. Καλές επιτυχίες στη συνέχεια!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

… ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στη Θεσ/νικη η προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων με 113 συμμετοχές που διεκδίκησαν 4 προκρίσεις. Από τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχαν τελικά έξι αθλητές (Σιδέρης Θ., Ιορδανίδης Ι., Ιορδανίδης Χ., Κύρινας Α., Καραμάρκος Ν. και Χατζησάββας Ε.). Οι αθλητές μας έκαναν πολύ καλή εμφάνιση με εμφανώς πιο επιθετικό στυλ που μπορεί να μην τους έδωσε πρόκριση, έκανε όμως το παιχνίδι τους πιο θεαματικό και επικίνδυνο για κάθε αντίπαλο. Κατάφεραν να κάνουν νίκες και καλές εμφανίσεις  ακόμη και οι πρωτοεμφανιζόμενοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχιστούν εντατικά οι προπονήσεις όπως σχεδιάστηκαν από το προπονητικό δίδυμο (Τσιάρα-Σιαμίδης) και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. 

ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ...

ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Δύο πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ  για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου. Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες στο σύλλογο όπου αφού πρώτα τους απηύθυνε χαιρετισμό και τις ευχές του ο πρόεδρος κ. Χριστοδούλου Σάββας μοιράστηκε η βασιλόπιτα. Τυχερός ήταν ο έφηβος Σημαδόπουλος Κύριλλος. Στη συνέχεια και με την υπόκρουση κατάλληλης μουσικής τα παιδιά επιδόθηκαν σε οργανωμένα παιχνίδια δεξιοτεχνίας όπου οι νικητές (Παυλίτσας Θ., Ζορμπάς Ξ., Ιορδανίδης Χ. και Τσιφτσής Σ. ) κέρδισαν όμορφα αθλητικά σακίδια. Τέλος γεύτηκαν πλούσια κεράσματα.

Στις 9 το βράδυ οι βετεράνοι και οι γονείς έκοψαν τη δική τους πίτα σε γνωστή ταβέρνα μέσα σε ένα ευχάριστο και πλούσιο μουσικά περιβάλλον που μας χάρισε η προπονήτρια του συλλόγου αλλά και καταπληκτική τραγουδίστρια κ. Τσιάρα Κατερίνα με την παρέα της. Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Στεφανίδης Γιώργος (μπλουζάκι STIGA), Ιορδανίδης Ανδρέας και Σιώπης Χρήστος (δωροεπιταγές του καταστήματος ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ Λιόγας Κ.)

Και στις δύο εκδηλώσεις η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το κέφι «άσωτο».

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

 

   

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2014

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ 27η ΘΕΣΗ Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. η αξιολόγηση των ενεργών σωματείων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το έτος 2014. Στην αξιολόγηση αυτή λαμβάνονται υπ’ όψιν οι δύναμη των σωματείων, οι συμμετοχές σε κάθε είδους πρωτάθλημα, οι διακρίσεις και κάθε μετρήσιμο κριτήριο που αφορά τη δράση του.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ  στην 7η χρονιά της ιστορίας του καταγράφει μια πολύ αξιόλογη ανοδική πορεία. Αφήνει πίσω του σωματεία με πολύχρονη παρουσία στο άθλημα και φαίνεται να μην επηρεάζεται από τη γενικότερη κρίση λόγω της πενιχρής έως ανύπαρκτης επιχορήγησής τους από την πολιτεία. Παραμένει στην 27η θέση με 359 βαθμούς στο σύνολο των 145 (139 το 2013) σωματείων που αξιολογήθηκαν.

Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχημένη παρουσία του συλλόγου μας και ευχόμαστε φέτος να ανεβούμε ακόμα ψηλότερα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΒΑΘΜΟΙ

ΣΥΝΟΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

2008

108η

65

127

2009

70η

271

132

2010

42η

485

136

2011

50η

422

133

2012

41η

348

133

2013

27η

477

139

2014

27η

359

145

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Στις 6 το απόγευμα στο χώρο του συλλόγου θα κοπεί η βασιλόπιτα για τους αθλητές και τις αθλήτριες. Θα ακολουθήσουν ψυχαγωγικά παιχνίδια όπου οι νικητές θα κερδίσουν ωραία αθλητικά σακίδια. Στη συνέχεια τα παιδιά θα κεραστούν και θα χορέψουν.

Το βράδυ από τις 8.30΄ οι γονείς, τα μέλη, οι βετεράνοι και οι φίλοι του συλλόγου θα διασκεδάσουν στην ταβέρνα «ΜΟΥΣΕΣ» με ζωντανή μουσική.   

4449350009_1ededc84f1.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ16
ΣΥΝΟΛΟ17846