ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου η δεύτερη αγωνιστική συνάντηση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων για άνδρες και γυναίκες..

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, (Κασνάκη Ε., Βασιλειάδου Ν., Κοκκινίδου Β.), ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη όπου αρχικά αντιμετώπισε το ΦΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ σε ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι και ηττήθηκε με 2-4. Στο καθοριστικό παιχνίδι κι ενώ το σκορ ήταν 2-3 η Κασνάκη έδωσε ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα με την πρώτη παίκτρια του Φάρου, Καμπορούδη Χ. που καθήλωσε όλους τους θεατές. Το σκορ ήταν 2-2 στα σετ και 10-11 στους πόντους όταν η αθλήτριά μας έστειλε το σερβίς της στο φιλέ και έχασε  τον αγώνα. Αυτό έκανε όλους να την καταχειροκροτήσουν γιατί ο τρόπος που έχασε την αδίκησε, αφού η εμφάνισή της ήταν σπουδαία.

Στο δεύτερο αγώνα ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ αντιμετώπισε τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και επικράτησε σχετικά εύκολα με 4-1. Το αξιοσημείωτο σ’ αυτόν τον αγώνα ήταν η καταπληκτική εμφάνιση της Β. Κοκκινίδου (ΣΤ΄ Δημοτικού) που επικράτησε στο 5ο παιχνίδι  με 3-2 της πιο έμπειρης αντιπάλου της και χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας. Έδειξε ωριμότητα, σοβαρότητα και έπαιξε με σωστή στρατηγική, πράγμα σπάνιο για την ηλικία της.

Την ομάδα συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κων/νος και το μέλος κ. Κοκκινίδης Παναγιώτης.

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Η ανδρική μας ομάδα, (Χριστοδούλου Θ., Νατσιός Ι., Ζυγανιτίδης Φ.),  μετέβη στη Θεσ/νικη και αγωνίστηκε διαδοχικά με τον ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ επικρατώντας άνετα 4-0, τον ΠΕΡΑ και τον ΑΔΩΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ χάνοντας 1-4 και από τους δύο, αλλά πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Οι αθλητές μας στάθηκαν πολύ καλά και λύγισαν δύσκολα από τους αντιπάλους τους στα επί μέρους παιχνίδια. Άλλοστε αυτοί είναι και τα φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Την ομάδα συνόδευσε ο γραμματέας του συλλόγου κ. Χριστοδούλου Σάββας. Ο ΣΕΑΚ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αποσπάσματα από την εκπομπή Ματιές Στα Σπορ

 

 

 


 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΝΔΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

Με τρεις αθλητές (Ζορμπάς Ξ., Σκόρδας Χ., Καπαγιαννίδης Ελ.) και μία αθλήτρια (Κοκκινίδου Β.) συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα της Σίνδου Θεσ/νικης.

Γενικά συμμετείχαν 230 αθλητές και αθλήτριες από 21 πόλεις όλης της Ελλάδας οι οποίοι αγωνίστηκαν σε εφτά ηλικιακές κατηγορίες.

Όλοι οι αθλητές μας ήταν ανταγωνιστικοί αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο μικρός μας Λευτέρης Καπαγιαννίδης (Γ΄Δημοτικού), ο οποίος παρ’ ότι συμμετείχε πρώτη φορά σε τέτοιο πρωτάθλημα, κατάφερε στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Τα παιδιά καθοδήγησε ο προπονητής τους κ. Νατσιός Γιάννης ενώ την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κων/νος και οι «ήρωες» γονείς.  ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Για 10η συνεχή χρονιά ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ δίνει το παρόν και στις δύο διοργανώσεις της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α..

Οι μεν άνδρες αγωνίζονται στη Β΄ Τοπική κατηγορία Β. Ελλάδας με ομάδες από την Κομοτηνή μέχρι τη Λάρισα και οι αγώνες διεξάγονται όλοι στη Θεσ/νικη σε έξι συναντήσεις των 10 ομάδων και 3 αγώνες σε κάθε συνάντηση.

Οι δε γυναίκες αγωνίζονται στη Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας με ομάδες από την Ορεστιάδα μέχρι τα Γιάννενα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν επίσης σε 6 συναντήσεις των 10 ομάδων.


ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Την Κυριακή η ανδρική μας ομάδα αποτελούμενη από τους Χριστοδούλου Θ., Νατσιό Ι. και Ζήση Ι. αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη αρχικά με τον ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ που είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας κόντραρε δυνατά την ομάδα της Βέροιας προηγούμενη δύο φορές με 1-0 και 2-1 στα επιμέρους παιχνίδια αλλά παρά την πολύ καλή της εμφάνιση υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων με 2-4. Αυτή η εμφάνιση γέμισε με αυτοπεποίθηση τους αθλητές μας ώστε παρά τη μαραθώνια και επίπονη αγωνιστική διαδικασία από τις 11 το πρωί ως τις 5.30΄ το απόγευμα, να πετύχει δύο καθαρές αλλά όχι και εύκολες νίκες επί του Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93 αρχικά με 4-1 και επί του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στη συνέχεια με 4-0. Διαπιστώθηκε πως η δυναμικότητα όλων των ομάδων είναι μεγάλη κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με προσοχή όλους τους αντιπάλους.


Την ομάδα συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κων/νος. Η επόμενη αγωνιστική είναι στις 22 Οκτωβρίου με αντίπαλους τους ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και ΑΔΩΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

ΔΥΝΑΤΕΣ… ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΤΥΧΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η ομάδα των γυναικών αποτελούμενη από τις Κασνάκη Ε., Βασιλειάδου Ν. και Μήτκα Α. ταξίδεψε στη Φλώρινα και ξεκίνησε με ντέρμπι απέναντι στον ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες κι ενώ το σκορ ήταν 3-3, στο τελεταίο παιχνίδι που ήταν το διπλό κάμφθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 3-4. Οι αθλήτριές μας ανέκαμψαν στη συνέχεια και κατέβαλαν τον ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 4-1. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, πάλι στη Φλώρινα αντιμετώπισαν το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ χάνοντας με 4-0.

Την αποστολή συνόδευσε ο ταμίας του συλλόγου κ. Ζέρβας Δημήτριος.

Η επόμενη αγωνιστική συνάντηση των γυναικών είναι στην Αλεξανδρούπολη στις 22 και 23 Οκτωβρίου με αντιπάλους τις ΦΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ,  ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και ΑΣΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΞΑΝΘΗΣ.

Αξίζει να σημειώσουμε και την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία τεσσάρων διαιτητών από την Κοζάνη (Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., Αργυριάδης Α. και Κασνάκης Σ.) στους αγώνες της Φλώρινας.  


 

 

 

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τους βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Πέντε αθλητές μας οι Πανουκίδης Γ., Αργυριάδης Α., Σιώπης Χ., Στεφανίδης Γ. και Λαγαρός Χ. συμμετείχαν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο 5ο Ανοιχτό Ηπειρωτικό Τουρνουά Ανεξάρτητων αθλητών που πραγματοποιήθηκε φέτος στην όμορφη Κόνιτσα. Συμμετείχαν 36 αθλητές από τα Γιάννενα, τη Θεσ/νικη, την Καβάλα, τη Φολιππιάδα, την Καστοριά, την Πρέβεζα, την Κέρκυρα, την Κόνιτσα και την Κοζάνη.  


Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 18-39 ετών κατέκτησε ο Στεφανίδης Γ. και χάλκινο ο Λαγαρός Χ. στην ίδια κατηγορία. Χάλκινο επίσης κατέκτησε και ο Σιώπης Χ. στην κατηγορία 55+ ετών.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει τον Οκτώβριο. 

 


 

 

ΣΤΟ "ΦΟΥΛ"... ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Επί ένα τριήμερο (23-25 Αυγούστου) τα αγωνιστικά τμήματα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ προπονήθηκαν εντατικά πρωί και απόγευμα υπό την επίβλεψη του Π. Σιαμίδη. Δώδεκα αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας που θα πλαισιώσουν και τις ομάδες μας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περιόδου 2016-17, συμμετείχαν με πολλή όρεξη για δουλειά. Αυτό μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για την πορεία των ομάδων μας στα πολύ απαιτητικά πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο.


Οι μεν γυναίκες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Βόρειας Ελλάδας, οι δε άνδρες στο Β΄ Τοπικό που διόλου δεν είναι τοπικό αφού θα συμμετέχουν ομάδες από την Ορεστιάδα μέχρι το Βόλο.

Να σημειωθεί πως στην προετοιμασία συμμετείχαν εκτός των «παλαιών» αθλητών και αθλητριών μας και οι νεοαποκτηθέντες Βασιλειάδου Νοεμή και Ζήσης Ιωάννης.

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν κανονικά οι προπονήσεις αφού οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις έρχονται σύντομα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6μ.μ.-8μ.μ.    ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (πινγκ-πονγκ)

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

(αίθουσα εκδηλώσεων 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6μ.μ. – 8μ.μ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6947905245large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ10
ΕΒΔΟΜΑΔΑ86
ΣΥΝΟΛΟ29932