«ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ» ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τρίτοι κατατάχθηκαν οι περισσότεροι από τους αθλητές μας στους ομίλους τους (με εξαίρεση τον παμπαίδα Σιδέρη Θωμά), στο 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που διεξήχθη στη χειμωνιάτικη Φλώρινα, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτωβρίου 2014. Εννέα αθλητές και αθλήτριές μας συμμετείχαν σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο φέτος διακρίθηκε για την άψογη οργάνωση και το αυξημένο επίπεδο των συμμετεχόντων αθλητών. Οι συμμετοχές περιελάμβαναν 17 νέους, 8 (?) νεάνιδες, 47 παίδες, 17 κορασίδες και 34 παμπαίδες. Οι αθλητές μας έδωσαν δύσκολα και συναρπαστικά ματς και κατέλαβαν τις κάτωθι θέσεις:

Στην κατηγορία των παμπαίδων (34) Σιδέρης Θωμάς 13ος,  Ιορδανίδης Ιάσονας 20ος, Ιορδανίδης Χαράλαμπος 25ος  

 Στην κατηγορία των παίδων (47) Κούτσιανος Ευάγγελος 28ος, Παπαστέργιος Βασίλης 43ος, Παυλίτσας Θόδωρος 47ος.

Στην κατηγορία των νεανίδων (8) Κασνάκη Ευαγγελία 6η .

Στην κατηγορία των εφήβων (17) Παναγιωτίδης Αλέκος 11ος και Γεωργούλας Δημήτρης 13ος.

Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους «γαλαντόμους» (βλ. αυξημένα ποσά συμμετοχής στα ανοικτά πρωταθλήματα της Βορείου Ελλάδας) γονείς που συνοδεύουν τους μικρούς αθλητές και στην προπονήτρια Κατερίνα Τσιάρα για την απίστευτη εργατικότητα που επέδειξε τις δύο αυτές ημέρες.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο, από τα 4 προγραμματισμένα για την αγωνιστική χρονιά 2014-15, εσωτερικό τουρνουά ανεξάρτητων 18+ και βετεράνων 40+ αθλητών και αθλητριών του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Συμμετείχαν 13 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο αγωνιστικό ζήλο από τις 8.30μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Νικητής αναδείχτηκε ο Αργυριάδης Α. που κατέβαλε στον τελικό τον Λαγαρό Χ. με 3-1. Τρίτος κατετάγη ο Σιώπης Χ.

Καλή συνέχεια...

3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες δημοτικού σχολείου, που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ  το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.  Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έπαιξαν πινγκ-πονγκ με μεγάλη διάθεση και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους του αθλήματος που τα παρακολούθησαν.

2

Δημιουργήθηκαν τρεις κατηγορίες. Στην κατηγορία των αγοριών που είναι αθλητές του συλλόγου 1ος αναδείχτηκε ο Ιορδανίδης Ιάσων του 12ου Δ.Σ., δεύτερος ο Ιορδανίδης Χαράλαμπος του 12ου Δ.Σ. και 3ος ο Σκόρδας Χαρίσιος του 13ου Δ.Σ. Στην κατηγορία των αγοριών που δεν είναι αθλητές του συλλόγου, 1ος αναδείχτηκε ο Κατσαρντάμης Θάνος του 13ου Δ.Σ., δεύτερος ο Αλιάδας Θεόδωρος του 13ου Δ.Σ. και 3ος ο Γκέκας Ιωάννης του 2ου Δ.Σ. Τέλος στην ενιαία κατηγορία των κοριτσιών 1η  αναδείχτηκε η Διδασκάλου Άννα του 1ου (Γ. ΚΟΝΤΑΡΗΣ) Δ.Σ., 2η η Κοκκινίδου Βάγια του 2ου Δ.Σ. (που είναι αθλήτριες του Σ.Ε.Α.Κ.), ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και η Γεωρμπαλίδου Θεοδώρα του 5ου Δ.Σ. και χάλκινα οι Γκέκα Μαρία του 2ου Δ.Σ. και Διαμαντίδου Βασιλική του 5ου Δ.Σ. (που δεν είναι αθλήτριες του Σ.Ε.Α.Κ.).

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τα ευχόμαστε καλή πρόοδο στα μαθήματα και να τηρούν πάντα το «ευ αγωνίζεσθε» όπως έκαναν και στους αγώνες. 

 


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΗΜΑΣΤΑΝ "ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ" ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η εξαιρετική εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής με την Έδεσσα δεν είχε συνέχεια. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Το ότι ο αγώνας διεξήχθη στις 9.00π.μ. δεν αποτελεί δικαιολογία. Η αιτία μάλλον ήταν ότι οι αθλητές μας επηρεάστηκαν από τον «νιάημερο» ή ότι την ίδια ώρα τα νιάτα της πόλης μας παρήλαυναν τιμώντας τα ελευθέρια της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό 500 χρόνων. Η ανδρική μας ομάδα την ίδια ώρα υποτάσσονταν στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων από την πολύ καλή και μαχητική τοπική ομάδα με 0-4. Οφείλουμε να τονίσουμε την άψογη φιλοξενία των παραγόντων της ομάδας των Ιωαννίνων. Με τον ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Χριστοδούλου Θ. και Κούτσιανος Ε.. Ας ελπίσουμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα 2 επόμενα δύσκολα παιχνίδια εκτός με τον ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και τον ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.


* Νιάημερος = Η ετήσια εμποροπανήγυρη της Κοζάνης την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη. Μεταφορικά «Είνι νιάημιρους» = ο ακατάστατος και ο μη συγκροτημένος, αυτός που έχει την εικόνα των πάγκων στα πανηγύρια (κυρίως αυτών που διαλέγουν ρούχα οι γυναίκες)      

ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα διεξήχθησαν στη Φλώρινα το Σάββατο 4 Οκτωβρίου οι αγώνες κυπέλου των βετεράνων και ανεξάρτητων Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου. Συμμετείχαν 4 ομάδες μεταξύ των οποίων και οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ. Η ομάδα μας απέδειξε με τις πολύ καλές εμφανίσεις της την ανοδική της πορεία. Παρ' όλο που ηττήθηκε με 4-3 από τον Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με 4-3 από τους ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ και με 4-2 από την κυπελούχο ομάδα των ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα μπορούσε με λίγη τύχη, που κι αυτή χρειάζεται όταν οι αγώνες κρίνονται οριακά, να φύγει από τη Φλώρινα με νίκες. Με την ομάδα μας έπαιξαν οι Πανουκίδης Γ., Σιώπης Χ., Στεφανίδης Γ. και Λαγαρός Χ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.   

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

1

 

 

ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν για μια ακόμη χρονιά οι 4 αθλητές και μία αθλήτρια του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που συμμετείχαν στο 3ο ανοιχτό τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Σ.Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ υπό την αιγίδα της ΠΟΦΕΠΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Ο Γ. Στεφανίδης κατέκτησε αήττητος το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 30-39 ετών. Ο Χ. Λαγαρός επίσης το χρυσό στην κατηγορία των 18-29 ετών για δεύτερη συνεχόμανη χρονιά. Η Α. Μήτκα που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες κατέκτησε άνετα το ασημένιο μετάλλιο στην ενιαία κατηγορία των γυναικών όπου λόγω της υπερβολικής ευγενούς άμιλλας δεν σήκωσε την κούπα. Τέλος οι Γ. Πανουκίδης και Α. Αργυριάδης αγωνίστηκαν με αξιώσεις στην κατηγορία των 40-49 ετών.

 Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Ευχόμαστε και ανάλογη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλους.large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ91
ΣΥΝΟΛΟ15936