ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μέλη του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, οι γνωστοί ΑΕΡΑΤΟΙ, κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων και στα πλαίσια της ατομικής άσκησης πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα περιπατητικές εξορμήσεις. Τηρώντας πάντα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης (μάσκες, αποστάσεις) περπατούν για 1-2 ώρες σε περιαστικά μονοπάτια. Την περασμένη Κυριακή ανέβηκαν στο εξωκλήσι του Αγ. Ελευθερίου και φύτεψαν συμβολικά μερικά πεύκα στη δυτική πλευρά του λόφου, βοηθώντας τον επίτροπο του ναού. Δεσμεύτηκαν η δράση τους αυτή να συνεχιστεί, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ να αναλάβει εκτός της δενδροφύτευσης και τη φροντίδα του όμορφου αυτού χώρου.

Τη δράση αυτή αφιέρωσε ο πρόεδρος στη μνήμη του παλιού μέλους του συλλόγου και πατέρα αθλητή μας, π. Γεώργιο Τσιφτσή, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, στο Bloumfontein της Νότιας Αφρικής, όπου για μια δεκαετία πρόσφερε τις υπηρεσίες του και την ψυχή του στον εκεί ελληνισμό και όχι μόνο, ως ιερέας και δάσκαλος.


 


Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ"

Ο σύλλογός μας, καθ’ όλη την πορεία του από το 2007, έχει ως κύριο μέλημά του την ολόπλευρη ανάπτυξη των αθλητών-τριών του σωματικά και πνευματικά. Για τις μέρες του «εγκλεισμού» μας και της αναστολής των προπονητικών και αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, αρχικά φροντίσαμε για την προμήθεια μασκών και την εκτύπωσή τους με το λογότυπο του συλλόγου.

maska


Στη συνέχεια διαθέσαμε έγκαιρα, πριν το απαγορευτικό, στους αθλητές-τριες καθώς και στα μέλη μας τόσο τις μάσκες όσο και αθλητικό υλικό (ρακέτες, μπαλάκια κ.ά.) που χρειαζόταν για ασκήσεις και προπόνηση στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια του «εγκλεισμού» μας και για όσο χρειαστεί, θα αποστέλλουμε στους αθλητές-τριες και στα μέλη μας, ηλεκτρονικά, ασκήσεις γυμναστικής, τεχνικής και συμβουλές διατροφής που θα επιλέγουν ο γυμναστής του συλλόγου και καθηγητής Φ.Α.  κ. Χριστοδούλου Σ.  καθώς και οι προπονητές μας κ. Νατσιός Ι. και Τσιάρα Κ. τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Προτεραιότητα και ευχή όλων μας είναι να μείνουμε ασφαλείς, υγιείς και «ετοιμοπόλεμοι».   


 

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


afisa


   Η επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα έφερε νέες συνέπειες στο αγωνιστικό πρόγραμμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με απόφαση του Οργανισμού–Αθλητισμού–Νεολαίας του δήμου Κοζάνης αναβάλλεται για λόγους πρόληψης και προστασίας το ανοιχτό αναπτυξιακό τουρνουά της πόλης, που είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης. Εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης είχε μπει για πέντε μέρες σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων και σήμερα (που ήταν και η μέρα κλήρωσης των αγώνων) ο δήμος ενημέρωσε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ότι αποφάσισε να μη φιλοξενήσει το event διότι τα υγειονομικά δεδομένα καθιστούν επισφαλή την πραγματοποίησή του. Η ομοσπονδία δέχτηκε φυσικά με απόλυτη κατανόηση την αρνητική εξέλιξη, εξήρε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του δήμου Κοζάνης μπροστά στην πολύ δύσκολη κατάσταση, ενώ και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία να πραγματοποιήσουν σε άλλο χρονικό σημείο το τουρνουά, εφόσον βέβαια, δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Για την ιστορία να προστεθεί ότι το 4ο αναπτυξιακό όπεν της Κοζάνης θα ήταν το εναρκτήριο στη φετινή περίοδο και θα συγκέντρωνε σε επτά ηλικιακές κατηγορίες περίπου 150 άτομα από 38 σωματεία της χώρας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η αρχή θα γίνει τώρα στο τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου.

 

Η επιστολή του ΟΑΠΝ δήμου Κοζάνης προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

   «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ως δημοτική αρχή αποφασίσαμε να μην φιλοξενήσουμε στην πόλη μας το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου.

   Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για την πόλη μας, να υποδεχθεί τους εκατοντάδες μικρούς αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το αποδείξαμε με τη διάθεσή μας να συνδιοργανώσουμε το όμορφο αυτό αθλητικό γεγονός.

   Δυστυχώς τα υγειονομικά δεδομένα καθιστούν επισφαλή την πραγματοποίηση της διοργάνωσης και δεν επιθυμούμε επ’ ουδενί να διακινδυνεύσει κανείς την υγεία του. Ευελπιστούμε, με δεδομένη την άριστη συνεργασία με τον κ. Διδασκάλου και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του αθλήματος στην Κοζάνη, να μας δοθεί η ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε μόλις βελτιωθεί η κατάσταση με την υγειονομική κρίση, που μαστίζει ιδιαίτερα την περιοχή μας».

 

Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

   «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης, την οποία ευχαριστούμε και κατανοούμε, έκρινε ότι η διοργάνωση του Ανοιχτού Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος με συμμετοχή 155 αθλητών από όλη την χώρα, στις 17-18/10/2020, θέτει σε κίνδυνο, με τα παρόντα υγειονομικά δεδομένα της περιοχής, όλους τους εμπλεκόμενους. Η ΕΦΟΕπΑ γνωρίζει τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης και όλους τους τοπικούς παράγοντες για την διοργάνωση αυτή, επιφυλάσσεται δε να επανέλθει στο κοντινό μέλλον, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υγειονομική κρίση όσο αντιμετωπίζεται με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επιδεικνύει ο Δήμος Κοζάνης, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει παρελθόν. Ευχόμαστε η Κοζάνη να ξεπεράσει πολύ γρήγορα το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Προέχει πάντων η προστασία της υγείας των πολιτών». 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου προπονητική συνάντηση των αθλητών και των αθλητριών που θα αγωνιστούν φέτος στην ανδρική και τη γυναικεία μας ομάδα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Συμμετείχαν δέκα αθλητές-τριες (5 άνδρες και 5 γυναίκες). Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η επίσημη παρουσίασή τους και ακολούθησε έξοδος σε ταβέρνα της πόλης όπου γιορτάστηκε η άνοδος της ανδρικής μας ομάδας στη Β΄ Εθνική. Με την ανδρική μας ομάδα θα αγωνιστούν φέτος οι Παναγιωτίδης Α., Νατσιός Ι., Ακρίβης Γ., Στεφανίδης Κ., Σταματίου Α., Ακρίβης Π. και Ιορδανίδης Ι.. Με τη γυναικεία μας ομάδα θα αγωνιστούν οι Τσιάρα Κ., Κασνάκη Ε., Καμπορούδη Χ. και Τσώνου Μ..

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ πραγματοποιεί τις προπονήσεις του κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 5.30΄μ.μ. έως τις 9.00΄μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης, σε ολιγομελή τμήματα με όλα τα μέτρα ασφάλειας των παιδιών. Καλεί τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους να αθληθούν και να αναπτύξουν όλες τις δυνατότητες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τους προσφέρει.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947905245 και στην ιστοσελίδα μας www.seak.grΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης (πινγκ-πονγκ) μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με ολιγομελή τμήματα και αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπει το πρωτόκολλο της ομοσπονδίας που είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και τη ΓΓΑ.

Στη φιλόξενη αίθουσα των 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 5.30΄μ.μ. έως τις 7.00΄μ.μ. μπορούν να έρχονται παιδιά από 7 ετών και άνω για να αθληθούν και να ασκηθούν στο αγαπημένο μας άθλημα μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947905245.


 


ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ Β.

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3-5 Ιουλίου, στο Σ.Ε.Φ. η πρώτη αγωνιστική διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. μετά από 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Πρόκειται για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων στο ατομικό και στο ομαδικό. Τηρήθηκε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έγκαιρα φρόντισε η ομοσπονδία να συμφωνηθεί και να υπογραφεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τη Γ.Γ.Α..

Οι αγώνες κύλησαν ομαλά και μας επιφύλαξαν μια σημαντική διάκριση για την αθλήτριά μας Κοκκινίδου Β. η οποία αγωνίζεται με υποσχετική στη ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. Η αθλήτριά μας λοιπόν μαζί με τις συναθλήτριές της Τζαρίδου Σ. και Ζησούλη κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα του ομαδικού κορασίδων και να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Η πανελλήνια αυτή διάκριση δικαιώνει τους κόπους της ίδιας της αθλήτριας η οποία επί πολλά χρόνια προπονείται και προετοιμάζεται στο σύλλογό μας. Δικαιώνει επίσης τις θυσίες των γονέων της, καθώς και τις επιλογές του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Πέρα από την ηθική επιβράβευση, η πολιτεία, δικαίως, έρχεται να αποκαταστήσει τις μεγάλες θυσίες αυτών των αθλητών-τριών που συχνά είναι εις βάρος των μαθημάτων τους, με ειδική μεταχείριση και μπόνους στις πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο. Αυτά τα παιδιά πρέπει να γίνουν παραδείγματα υπομονής, επιμονής και αγωνιστικότητας για όλα τα άλλα.

Συγχαίρουμε λοιπόν την αθλήτριά μας για την επιτυχία της και της ευχόμαστε καλή πρόοδο, μεγαλύτερες διακρίσεις και να κρατήσει το ήθος και τον άριστο χαρακτήρα της.ΝΕΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

·    Οι προπονήσεις του συλλόγου μας συνεχίζονται κανονικά μέχρι τις 29 Ιουνίου, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο που υπεγράφη από την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. και τον Ε.Ο.Δ.Υ.

   - Ο σύλλογός μας, προέβη επιτυχώς σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

  - Στις 3-5 Ιουλίου, η αθλήτριά μας Κοκκινίδου Β. θα συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων στο Σ.Ε.Φ.

  - Στις 18-19 Ιουλίου, ο αθλητής μας Καπαγιαννίδης Ε. θα συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων στη Φλώρινα.

  - Κατά τη διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριού, ο σύλλογός μας, βασιζόμενος στην εθελοντική εργασία των μελών του, θα προβεί στη συντήρηση και το βάψιμο της αίθουσας προπονήσεων, εσωτερικά και εξωτερικά.

 - Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Αυγούστου, ο σύλλογός μας θα επιδιώξει την ενίσχυση τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας μας, οι οποίες θα αγωνιστούν στη Β΄ Εθνική την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21.

 

   


large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ36
ΣΥΝΟΛΟ53377