ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, είχαμε την χαρά να επισκεφθούμε τους πάντα φιλόξενους ανθρώπους από τις Σάρισες Φλώρινας. Οκτώ αγόρια της ομάδας μας (Σιδέρης Θωμάς, Ιορδανίδης Χαράλαμπος και Ιάσονας, Κύρινας Αντώνης, Παπαστέργιος Βασίλης, Κούτσιανος Βαγγέλης, Παυλίτσας Θοδωρής και Παναγιωτίδης Αλέκος), συνοδευόμενοι από τους «διαθέσιμους» γονείς Ιορδανίδη Ανδρέα και Παπαστέργιο Αντώνη, γνώρισαν από κοντά και προπονήθηκαν με τα αγόρια και τα κορίτσια των Σαρισών. Πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, βελτιώνοντας σημαντικά την αγωνιστική μας κατάσταση, ενόψει των επικείμενων αγώνων σε πανελλήνια ανοικτά πρωταθλήματα και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Δυτικής Μακεδονίας. Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, απολαύστε τις παρακάτω φωτογραφίες…

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το τριήμερο 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014, είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σωκράτης Παπασάβογλου, ο οποίος και προπόνησε 14 συνολικά αγόρια και κορίτσια του ΣΕΑΚ. Τα παιδιά μας προπονήθηκαν με εντατικούς ρυθμούς λαμβάνοντας σημαντικές γνώσεις από τον κ. Σωκράτη και βελτιώνοντας σημαντικά την αγωνιστική τους ικανότητα. Μέσα σε ένα θερμό  κλίμα υπέμειναν τη σκληρή προπόνηση, που περιελάμβανε, κάθε φορά, ολοκληρωμένη προθέρμανση και αποθεραπεία. Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου οργανώθηκε και εσωτερικό τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 11 άτομα από τις κατηγορίες των παμπαίδων, παγκορασίδων και παίδων, τα οποία χωρίστηκαν σε δύο ομίλους και αγωνίστηκαν μεταξύ τους . Στον τελικό επικράτησε ο Βαγγέλης Κούτσιανος έναντι του Θωμά Σιδέρη. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σωκράτη και ευχόμαστε σύντομα να τον έχουμε πάλι κοντά μας.ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με μεγάλη διάθεση και χαρά προσήλθαν παλαιοί και νέοι αθλητές και αθλήτριες στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου. Τα παιδιά έπιασαν πάλι τη ρακέτα στα χέρια τους και επιδόθηκαν με ζήλο στο αγαπημένο τους άθλημα. 

Για φέτος οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 5.30μ.μ.-7.00μ.μ. το προαγωνιστικό τμήμα με την κ. Τσιάρα Κατερίνα και 7.00μ.μ.-8.30μ.μ. το αγωνιστικό τμήμα με τον κ. Καλύβα Αντώνη. Από τον Οκτώβριο μπορεί να γίνουν μικρές τροποποιήσεις ανάλογα με τον αριθμό των προπονούμενων. Οι βετεράνοι και ανεξάρτητοι θα προπονούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9.00μ.μ.-11.00μ.μ.

Με τους αθλητές μας φέτος θα έχουμε τη χαρά να προπονείται και ο επί σειρά ετών Νο 1 της πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία των παίδων Σιαμίδης Παναγιώτης, αθλητής του Ηρακλή Θεσ/νικης που είναι φοιτητής του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών του πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.  ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Τότε θα πάρουν όλοι το νέο πρόγραμμα και θα ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα της καινούργιας χρονιάς.

Όσον αφορά το προπονητικό καμπ που είχαμε προγραμματίσει με τον κύριο Σ. Παπασάβογλου, λόγω έκτακτου προσωπικού του προβλήματος, αναβάλεται και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5-6-7 Σεπτεμβρίου με πρώτη προπόνηση την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Δύο ενδιαφέροντα προπονητικά καμπ θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.

Το πρώτο στη Φλώρινα από 18 έως 22 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο aseasarisesflorinas.blogspot.gr

Το δεύτερο στην Πάτρα από 24 έως 31 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.anagennisi-patron.org

Την προκήρυξη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε καλά είναι να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου 2014. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 110 (οι αρχικές δηλώσεις ήταν 116) και χωρίζονταν σε 37 παίδες, 19 παμπαίδες Α΄ (μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού), 23 παμπαίδες Β΄ (μαθητές Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Δημοτικού), 12 κορασίδες , 11 παγκορασίδες Α΄ και 10 παγκορασίδες Β΄.

Ο  Σ.Ε.Α. Κοζάνης συμμετείχε με 3 παίδες (Κούτσιανος Ευάγγελος, Παυλίτσας Θεόδωρος και Παπαστέργιος Βασίλης), 3 παμπαίδες Α’ (Σιδέρης Θωμάς, Ιορδανίδης Χαράλαμπος και Χατζησάββας Ευθύμιος) και 2 παμπαίδες Β’ (Ιορδανίδης Ιάσονας, Κύρινας Αντώνης). Όλοι οι αθλητές μας έπαιξαν πολύ δυνατούς αγώνες και προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα.

Διακρίθηκαν οι Κασνάκη Ευαγγελία που κατέκτησε την 5η θέση στις Κορασίδες, Ιορδανίδης Ιάσονας (φωτο), που κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Β’ και Σιδέρης Θωμάς που έλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Α’. Από τους υπόλοιπους αθλητές μας, ο Κύρινας Αντώνης έλαβε (με 4 νίκες!) την 17η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Β’, οι Ιορδανίδης Χαράλαμπος την 14η θέση και Χατζησάββας Ευθύμης την 19η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Α’. Στην κατηγορία Παίδες, ο Κούτσιανος Βαγγέλης κατέκτησε την 29η θέση, ο Παυλίτσας Θόδωρος την 32η θέση και ο Παπαστέργιος Βασίλης την 33η θέση. Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια της ομάδας Τσιάρα Κατερίνα και το μέλος του Συμβουλίου Ιορδανίδης Ανδρέας και φυσικά οι πάντα πρόθυμοι συνεργάτες-γονείς των αθλητών μας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των μικρών αθλητών μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τη φετινή σεζόν και αναμένονται νέες επιτυχίες την επόμενη αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Σεπτέμβρη του 2014.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Μαΐου στο όμορφο Μέτσοβο το 2ο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Το πρωτάθλημα αυτό ήταν  το προτελευταίο για τη βόρεια Ελλάδα και η σεζόν θα κλείσει στη Φλώρινα στις 29-30 Ιουνίου. Συμμετείχαν 130 μικροί αθλητές και αθλήτριες σε έξι κατηγορίες. Οι μικροί αθλητές του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που συμμετείχαν έκαναν πολύ καλές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Ξεχώρισαν οι Κούτσιανος Ε., Ιορδανίδης Ι., Σιδέρης Θ. και Κασνάκη Ε. Αναλυτικότερα στην κατηγορία των παίδων με 37 συμμετοχές ο Κούτσιανος Ε. πήγε ως 17ο φαβορί και κατέκτησε τη 10η θέση, ο Παυλίτσας Θ. πήγε ως 32ο φαβορί και κατέκτησε την 29η θέση και ο Παπαστέργιος Β. πήγε ως 30ο φαβορί και κατέκτησε την 32η θέση. Στην κατηγορία των κορασίδων΄με 19 συμμετοχές η Κασνάκη Ε. πήγε ως 5ο φαβορί και κατέκτησε την 7η θέση. Στην κατηγορία των μικρών παμπαίδων με 19 συμμετοχές ο Ιορδανίδης Ι. πήγε ως 12ο φαβορί και κατέκτησε τη 10η θέση και ο Σκόρδας Χ. πήγε ως 17ο φαβορί και κατέκτησε την 16η θέση. Τέλος στην κατηγορία των μεγάλων παμπαίδων με 28 συμμετοχές ο Σιδέρης Θ. πήγε ως 12ο φαβορί και κατέκτησε τη 15η θέση ενώ ο Ιορδανίδης Χ. πήγε ως 20ο φαβορί και κατέκτησε τη 19η θέση. 

Σημαντική για την επιτυχία των αγώνων ήταν και η συμμετοχή τεσσάρων διαιτητών από την Κοζάνη (Κασνάκης, Πανουκίδης, Στεφανίδης, Αργυριάδης). 

Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια του συλλόγου Τσιάρα Κ., ο έφορος και ταμίας κ. Ζέρβας Δ., ο γ. γραμματέας κ. Διδασκάλου Κ. και ο ε. γραμματέας κ. Ιορδανίδης Α.

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ61
ΣΥΝΟΛΟ15224