ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο Γ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα των βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. συνεχίζεται. Το Σάββατο οι ΟΡΕΞΑΤΟΙ και οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ φιλοξένησαν την ομάδα των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ηττήθηκαν πολύ δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 0-9 και 2-7 αντίστοιχα. Έτσι απομένουν ακόμη 2 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Τα ευχάριστα νέα όμως ήρθαν από τη Θεσ/νικη όπου 3 αθλητές μας αγωνίστηκαν την Κυριακή στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι Πανουκίδης Γ. και Λαγαρός Χ. πήραν τις προκρίσεις με πολύ καλές εμφανίσεις αλλά τα σπουδαία νέα ήρθαν για μια ακόμη φορά από τον Γ. Στεφανίδη ο οποίος στην κατηγορία 18-39 ετών κατέκτησε αήττητος το χρυσό μετάλλιο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους αγωνιστούν στην τελική φάση που θα γίνει φέτος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίσς.  

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 11ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου στην αίθουσα του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης το 11ο τουρνουά που συνδιοργάνωσαν ο Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Συμμετείχαν 114 αθλητές και αθλήτριες από την Κοζάνη, τη Φλώρινα, τα Γιάννενα, την Καστοριά, το Αμύνταιο και άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Στο χώρο υπήρχε κουμπαράς για την ενίσχυση παιδιού που θα υποβληθεί σε πολυδάπανη επέμβαση. Στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες προσφέρθηκαν γαλατάκια προσφορά του κ. Σπύρου Σιδέρη. Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία ήταν

         ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.Αντωνίου Κων/νος Φλώρινα
 2. 2.Σιδέρης Θωμάς Κοζάνη
 3. 3.Ιορδανίδης Χαράλαμπος Κοζάνη, Ελσάμι Ιωσήφ Φλώρινα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.Ρούφα Ευτυχία Φλώρινα
 2. 2.Μήλιου Γεωργία Κοζάνη
 3. 3.Φωτιάδου Χρυσή Φλώρινα, Βιτούλα Ελπινίκη Φλώρινα


ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 1. 1.Άνθης Γεώργιος Ιωάννινα
 2. 2.Κούτσιανος Ευάγγελος Κοζάνη
 3. 3.Παυλίτσας Θεόδωρος  Κοζάνη Ακρίβης Πέτρος Ιωάννινα

ΑΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

 1. 1.Ακρίβης Γεώργιος Ιωάννινα
 2. 2.Παναγιωτίδης Αλέξανδρος Κοζάνη
 3. 3.Μίχος Βασίλειος Κοζάνη, Γεωργούλας Δημήτριος Κοζάνη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 1. 1.Κασνάκη Ευαγγελία Κοζάνη
 2. 2.Ευθυμίου Άννα Φλώρινα
 3. 3.Τσιάρα Κατερίνα Κοζάνη, Τσιάρα Βασιλική Κοζάνη

ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 18+

 1. 1.Γκιμουρτζίνας Τρύφων Καστοριά
 2. 2.Σκλιας Αλέξανδρος Φλώρινα
 3. 3.Σουμπάσης Θωμάς Φλώρινα ,Γκιμουρτζίνας Ιωάννης Καστοριά

ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18+

 1. 1.Καλομοίρης Δημήτριος Ιωάννινα
 2. 2.Τόλιας Ανδρέας Ιωάννινα
 3. 3.Διδασκάλου Κων/νος Κοζάνη, Αργυριάδης Αθανάσιος Κοζάνη

11ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

11ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

(ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ)

Ο.Α.Π.Ν. ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ   29 ΚΑΙ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ   ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 8ου ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 1. 1.ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-3-14 ΩΡΑ 10.00 π.μ.
 2. 2.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-3-14 ΩΡΑ 12.00 μ.
 3. 3.ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-3-14 ΩΡΑ  3.00 μ.μ.
 4. 4.ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-3-14 ΩΡΑ 5.00 μ.μ.
 5. 5.ΑΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-3-14 ΩΡΑ 7.00μ.μ.
 6. 6.ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟΕΤΩΝ ΚΑΙ   ΑΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-3-14 11.00 π.μ.
 7. 7.ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-3-14 ΩΡΑ 5.00 μ.μ.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ   ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ   ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 2461034311

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2€   (όλα τα χρήματα θα διατεθούν σε μαθητή του Δήμου Κοζάνης που χρήζει πολυδάπανης θεραπείας στο εξωτερικό)

ΕΠΑΘΛΑ   ΚΥΠΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ  ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ

- ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

- ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ 15 ΛΕΠΤΑ   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ

- Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΨΕΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με 7 παμπαίδες και 5 παγκορασίδες συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους στη Θεσ/νικη. Ο πιο "έμπειρος" αθλητής μας Σιδέρης Θ. με τρεις νίκες πέρασε 1ος από τον όμιλό του αλλά στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα του δεν είχε την ίδια απόδοση και αποκλείστηκε. Το ίδιο συνέβη και με την αθλήτριά μας Μήλιου Γ. που με 2 νίκες και μια ήττα αποκλείστηκε στους ομίλους. Πολύ ενθαρρυνυικές όμως ήταν οι εμφανίσεις όλων των υπόλοιπων παιδιών που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση. Έτσι οι Ιορδανίδης Ι. (2 νίκες), Χατζησάββας Ε. (1 νίκη), Ιορδανίδης Χ. (1 νίκη), Ζώτος Κ. (1 νίκη), Διδασκάλου Α. (1 νίκη), Σκόρδας Χ., Μουρατίδης Κ. Κοκκινίδου Β., Μουρατίδου Μ. και Γκλούμπου Σ. χάρηκαν τους αγώνες και απέκτησαν ικανή εμπειρία για το μέλλον. Οι συνοδοί τους Τσιάρα Κ., Χριστοδούλου Σ. καθώς και οι γονείς τους, τους καμάρωσαν και τους εύχονται καλή πορεία στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα με περισσότερη προπόνηση.   

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 4ο Γ.Ε.Λ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Δικαιολογημένοι είναι οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των μαθητών του 4ου Γενικού Λυκείου και αθλητών του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Παναγιωτίδη Αλέξανδρου, Γεωργούλα Δημήτρη, Μίχου Βασίλη και Στεφανίδη Μάριου καθώς και του συνοδού τους καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προέδρου του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Χριστοδούλου Σάββα όπως και του αθλητή μας Ζέρβα Νίκου που βρέθηκε κοντά στην ομάδα μας στο Σ.Ε.Φ. Η μεγάλη αυτή επιτυχία επήλθε μετά από πολλή προπόνηση και κόπο ετών και άξια τα παιδιά μας θα επωφεληθούν από τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπει η πολιτεία για τους πρωταθλητές. Την ίδια διάκριση πέτυχε και το 1ο Γ.Ε.Λ. Κοζάνης στο προηγούμενο πρωτάθλημα το 2012 κάνοντας την Κοζάνη την μοναδική επαρχιακή πόλη που ανεβαίνει στο βάθρο σε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Συνολικά συμμετείχαν 26 ομάδες Λυκείων από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις κατατάξεις των αθλητών-μαθητών ήμασταν το 7ο φαβορί των αγώνων κι αυτό καθιστούσε την προσπάθεια πολύ δύσκολη. Αρχικά απέκλεισαν την ομάδα της Κομοτηνής με 4-0 μπαίνοντας στη φάση των 16 και στη συνέχεια την ομάδα της Σαλαμίνας επίσης με 4-0 μπαίνοντας στη φάση των 8. Εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα αφού στο δρόμο της ομάδας μας βρέθηκε το Γ.Ε.Λ. Κορυδαλλού Αθηνών που ήταν το 2ο φαβορί των αγώνων και διέθετε στη σύνθεσή του το Νο 5 των εφήβων στην πανελλήνια κατάταξη. Εκεί μίλησε η ψυχή και η τακτική και η νίκη με 4-3 μας έφερε στην τετράδα. Στον ημιτελικό αντίπαλός μας ήταν το 3ο φαβορί των αγώνων, το Γ.Ε.Λ. Πανοράματος Θεσ/νικης που διέθετε δύο παίκτες με ψηλή κατάταξη, Νο 18 και Νο 40. Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο έκτο παιχνίδι στο κόντρα σετ με 13-11. Τελικό σκορ ήττα με 2-4 Αυτό σήμαινε πως για έναν πόντο ουσιαστικά χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά. Η ομάδα μας που από τις 9 το πρωί αγωνίζονταν ακατάπαυτα έπρεπε να νικήσει στο μικρό τελικό στις 5.30μ.μ. το 1ο φαβορί των αγώνων το Γ.Ε.Λ. του Π. ΦΑΛΗΡΟΥ που διέθετε στη σύνθεσή του το Νο 3 της πανελλήνιας κατάταξης των εφήβων. Ήταν ένας αγώνας χωρίς αύριο και ενώ η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-3 κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 4-3 κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο περνώντας δια πυρός και σιδήρου.


Μετά από όλα αυτά μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει την αξία της μεγάλης αυτής επιτυχίας που καθιστά το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κοζάνη σε περίοπτη θέση.

Συγχαρητήρια αξίζουν εκτός από τους αθλητές και τους συνοδούς  στο γυμναστή του 4ου Λυκείου κ. Παπαστέργιο Αντώνη. στο διευθυντή κ. Γιαννακόπουλο Χαράλαμπο καθώς και στον προπονητή τους κ. Καλύβα Αντώνη και στους γονείς των μαθητών που επωμίστηκαν το οικονομικό βάρος της αποστολής.           ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... ΤΟ 4ο Γ.Ε.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Κερδίζοντας 3 συνεχόμενους αγώνες στο Σ.Ε.Φ. η ομάδα του 4ου Γ.Ε.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ μπήκε στην τετράδα του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος και διεκδικεί αυτή την ώρα μια θέση στα μετάλλια. 

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΝΔΟΥ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Με 14 αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ το σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου στο 8ο ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στη Σίνδο. Συνολικά συμμετείχαν 257 αθλητές και αθλήτριες σε έξι κατηγορίες, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και οι αγώνες πολλοί και επίπονοι. Τις καλύτερες θέσεις για το σύλλογό μας κατέκτησαν στους παμπαίδες ο Σιδέρης Θ 25ος  σε 73 συμ., στους εφήβους ο Γεωργούλας Δ. 17ος σε  36 συμ. και στις κορασίδες  η Κασνάκη Ε. 12η σε 27 συμ.. Συμμετείχαν επίσης και αγωνίστηκαν καλά οι Παναγιωτίδης Α., Στεφανίδης Μ., Σημαδόπουλος Κ., Ρήνος Κ., Κούτσιανος Ε., Παυλίτσας Χ., Παυλίτσας Θ., Κύρινας Α., Ιορδανίδης Ι., Ιορδανίδης Θ., Χατζησάββας Ε. και Σκόρδας Χ.  

Σημαντική ήταν για το σύλλογό μας η παρουσία του διαιτητή κ. Κασνάκη Σ. που επελέγη να διαιτητεύσει τον τελικό των εφήβων, καθώς και η πρόσκληση του γραμματέα του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κ. να κάνει τις απονομές στην κατηγορία των κορασίδων.table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ11
ΕΒΔΟΜΑΔΑ35
ΣΥΝΟΛΟ13314