ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Έκλεισε πανηγυρικά στην Κοζάνη ο κύκλος των φετινών αναπτυξιακών

     Έριξε τη δική της πινελιά η Κοζάνη κι έκλεισε με τα καλύτερα χρώματα σήμερα τον θεσμό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Η μακεδονική πόλη, που καλλιεργεί και αγαπά την επιτραπέζια αντισφαίριση έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και φιλοξένησε με άψογο τρόπο τον τελικό των τουρνουά μικρών ηλικιών.

    Ήταν και η πρώτη φορά, που είχε συμμετοχή στον θεσμό και μπορεί να έχει τη βαθιά ικανοποίηση ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και κάλυψε τις προσδοκίες αθλητών, προπονητών και συνοδών. Ο τελικός διεξήχθη για δεύτερη χρονιά και πάλι στη Μακεδονία (πέρσι στη Θεσσαλονίκη). Τον διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας με τη συνεργασία του δήμου και του τοπικού Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης και περιλάμβανε τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Συγκέντρωσε 89 αγόρια και κορίτσια, τους καλύτερους αθλητές με βάση την ειδική βαθμολογία των όπεν. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους, η Ελένη Σοφρά στις νεάνιδες, ο Κωνσταντίνος Στάμου στους παίδες, η Έλλη Φίσερ στις κορασίδες, ο Σωκράτης Γιαννούτσος στους παμπαίδες και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες.

     Στους εφήβους, τις νεάνιδες, τους παίδες και τις κορασίδες συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός των 16 αθλητών/τριών, στους παμπαίδες ήταν 15 και στις παγκορασίδες 10. Είχαν εκπρόσωπο σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Έδεσσας, της Καβάλας, των Χανίων, της Πάτρας, της Αλεξανδρούπολης, της Φλώρινας και των Ιωαννίνων.

     Στους νέους κυριάρχησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που είχε και τις περισσότερες πρωτιές στα φετινά τουρνουά με 6. Στον τελικό κατέβαλλε με 3-0 σετ τον Γιώργο Σταματούρο (11-8, 11-9, 11-6).

     Στις νεάνιδες η Ελένη Σοφρά, που είχε 8 στα 8 στη διάρκεια των όπεν, έβαλε και το …κερασάκι με το χρυσό στον τελικό. Στο καθοριστικό ματς επικράτησε πολύ δύσκολα της Ελισάβετ Τέρπου με 3-2 σετ (11-4, 12-14, 8-11, 11-6, 11-5).  

     Στους παίδες ο Κωνσταντίνος Στάμου πέτυχε στην Κοζάνη ό,τι δεν κατάφερε στη διάρκεια των όπεν, αν και είχε συμμετοχή σε 4 τελικούς. Σήμερα λύγισε στον τελικό με 3-1 τον Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη (11-8, 9-11, 12-10, 12-10).  

     Στις κορασίδες πανηγύρισε άλλη μια πρώτιά η Έλλη Φίσερ. Συνολικά στη διάρκεια της σεζόν είχε 4. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Βασιλικής Ηλιοπούλου με 3-0 (11-7, 11-4, 11-4).

 Στους παμπαίδες αναδείχτηκε νικητής ο Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος, που είχε 6 πρωτιές φέτος. Έδωσε έναν ακόμα τελικό με τον Αλέξανδρο Μαδέση και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ (11-7, 13-11, 8-11, 11-7).

     Στις παγκορασίδες η Μαλαματένια Παπαδημητρίου απλά σφράγισε την εξαιρετικά αποδοτική φετινή χρονιά στα αναπτυξιακά. Είχε πάρει μέρος σε 8 τουρνουά, είχε κυριαρχήσει σε όλα και σήμερα πρόσθεσε άλλη μία 1η θέση. Στον τελικό ξεπέρασε τη Δήμητρα Πετσίβα με 3-0 (11-6 11-4, 11-5).

    Ακολούθησαν οι απονομές και σύντομοι χαιρετισμοί. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης τόνισε ο τελικός τωναναπτυξιακών, αυτή η γιορτή του αθλήματος, συμπίπτει με την επιτυχία του Γκιώνη να προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από το Προολυμπιακό. «Ο Παναγιώτης μού ζήτησε να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του και το μήνυμα ότι αν δουλέψετε σκληρά θα  καταφέρετε κι εσείς να φτάσετε ψηλά και θ’ απολαύσετε κάποια στιγμή τους καρπούς της δουλειάς σας», είπε ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας και  ευχαρίστησε τον δήμο, την περιφέρεια, τα Τ.Ε.Ι. Κοζάνης, το τοπικό σωματείο και τον Ερυθρό Σταυρό για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία. Τόνισε ότι η μεγάλη δραστηριότητα του αθλήματος στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία κάνει την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ν’ ανταποκρίνεται για διάφορους αγώνες κι έδωσε ραντεβού για τη Φλώρινα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ακόμα ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης (τονίζοντας ότι δεν περίμενε τόσο καλή οργάνωση) και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α Κοζάνης Κώστας Διδασκάλου, που ευχαρίστησε την ομοσπονδία για τη συνεργασία, όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και τους συμμετέχοντες. Ο σύλλογος απένειμε νωρίτερα τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Καλύβα. Πρόκειται για πρωταθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην κατηγορία αθλητών με αναπηρίες και ήταν από τους ιδρυτές και τους σταθερούς υποστηρικτές του Σ.Ε.Α. Κοζάνης.   

    Τις απονομές των επάθλων έκαναν ο Κώστας Διδασκάλου, στις παγκορασίδες, ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στους παμπαίδες, ο Δημήτρης Καρακασίδης, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού στις κορασίδες, η αντιπρόεδρος των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης Παρασκευή Μητλιάνκα στους παίδες, ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης στις νεάνιδες και ο Μανώλης Κολυμπάδης στους νέους. Επίσης, η ομοσπονδία βράβευσε τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την καθοριστική βοήθειά του στη διοργάνωση και την καλή συνεργασία. Επιδιαιτητής των αγώνων ήταν η διεθνής Τίνα Κρόττα.

    Πέρα από τις απονομές, όλα τα παιδιά ανέβηκαν στο τέλος των αγώνων στο βάθρο και πήραν τα οικονομικά έπαθλα που τους αντιστοιχούσαν, όπως και δωροεπιταγές από το κατάστημα GP Sports.


Αναλυτικά οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΝΕΟΙ:

1. Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός)

3. Νίκος Αντωνιάδης (Α.Σ. Πρόοδος Βουτσά)

4. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Η Ελευσίς)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Ελένη Σοφρά (Α.Ο.Σ. Τελαμών)

2. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ε. Αθήνα Μαγκουφάνας)

3. Αλεξάνδρα Τουντακώβα (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

4. Παναγιώτα Ανδριανού (Α.Ο.Σ. Τελαμών)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Η  Ελευσίς)

2. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Κ. Ζωγράφου)

3. Μιχάλης Διαμαντόπουλος (Α.Κ. Ζωγράφου)

4. Γιώργος Πασχαλέρης (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)

2. Βασιλική Ηλιοπούλου (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)

3. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Άρης 2006)

4. Μαρία Λαδάκη (Ο.Α. Χανίων)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Σωκράτης Γιαννούτσος (Ολυμπιακός)

2. Αλέξανδρος Μαδέσης (Π.Α.Ο. Φυλής)

3. Αλέξανδρος Μαργαρίτης (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)

4. Αλέξανδρος Κωστακιώτης (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

2. Δήμητρα Πέτσιβα (Φαέθων Πάτρας)

3. Ιωάννα Μαδέση (Α.Ε. Νέας Κηφισιάς)

4. Χρυσή Φωτιάδου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

   Στο οργανωτικό κομμάτι επίσης, έγιναν όλα όσα είχε προαναγγείλει το σωματείο και φυσικά τόνωσαν το πρεστίζ της διοργάνωσης. Δημιούργησε την ιστοσελίδα telikos.seak.gr κι εκεί οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κληρώσεις σε πραγματικό χρόνο, αποτελέσματα των αγώνων, live streaming μετάδοση από ένα τραπέζι και φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για έναν μήνα και παρέχονται δωρεάν από επαγγελματία φωτογράφο. Στην είσοδο του γηπέδου οι προπονητές έλαβαν τη διαπίστευσή τους για την πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Οι οικοδεσπότες φίλεψαν με τοπικά προϊόντα κάθε σωματείο, που συμμετείχε στους αγώνες. Οι υπεύθυνοι των ομάδων έλαβαν για κάθε αθλητή τους εμφιαλωμένο νερό, κιχί Κοζάνης, μπανάνα, σοκολατούχο γάλα και φακελάκι με ρόφημα κρόκου/μέλι/πορτοκάλι.

     Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης: Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης είχε γραφείο για πληροφορίες και επίλυση θεμάτων, στην είσοδο του γυμναστηρίου. Στο απέναντι κτίριο βρίσκεται το κυλικείο, που ήταν συνέχεια ανοιχτό, ενώ δίπλα είναι το εστιατόριο του Τ.Ε.Ι., που ήταν είναι ανοιχτό για πολλές ώρες και σέρβιρε καλά και οικονομικά γεύματα.

   Το παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης βρισκόταν συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δόθηκαν χάρτες της Κοζάνης, αλλά και του ΤΕΙ, με ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα, καφέ, προτάσεις για διασκέδαση

 

(αναδημοσίευση από την σελίδα της ΕΦΟΕΠΑ http://www.httf.gr/ )ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΟ ΡΙΟ

Παρά την πολύ δύσκολη κλήρωσή του ο μεγάλος Έλληνας Πρωταθλητής Παναγιώτης Γκιώνης κατάφερε να νικήσει στο προολυμπιακό τουρνουά της Σουηδίας τον Λευκωρώσο Πρωταθλητή Ευρώπης V. Samsonov με 4-1 και να κλείσει εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πολλά συγχαρητήρια.
ΤΑ ΝΕΑ ... ΤΡΕΧΟΥΝ

6η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ

Η 6η Απριλίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

anak worlday


Σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα βεβαίως πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, όπου οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τη μικρή ρακέτα … Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα τιμήσει την ημέρα αυτή «μπακιά», δηλαδή λίγο αργότερα λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας.ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνεται στην Κοζάνη η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας, ένας πετυχημένος θεσμός που ξεκίνησε από την Πρώτη Σερρών για να δώσει την ευκαιρία στα ελληνόπουλα απανταχού της γης να ανταμώσουν και να αγωνιστούν ευγενώς στα ολυμπιακά αθλήματα.

mathitiada

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ βέβαια δε θα μπορούσε να είναι απών. Με συντονιστή τον γραμματέα του συλλόγου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Σάββα Χριστοδούλου, συμμετέχει στους αγώνες με όλο το αθλητικό υλικό που χρειάζεται (τραπέζια, παραβάν, μετρητές, ρακέτες, μπαλάκια) και φυσικά καλύπτει τις διαιτησίες των αγώνων. Η επιτραπέζια αντισφαίριση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου από το πρωί ως το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Κοζάνης.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Στην τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας μας για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού 2015 και του προϋπολογισμού 2016, συμμετείχε ο αντιπρόσωπός μας και ταμίας του συλλόγου κ. Ζέρβας Δημήτριος. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Σ.Ε.Φ.

sineleusi

Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να έχει χρήσιμη συνεργασία με τους αρμόδιους της ομοσπονδίας για θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων 2015-16 που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 16 και 17 Απριλίου. Αξίζει να τονιστεί ότι στη συνέλευση προήδρευσε ο πρόεδρος των ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. Λυγούρας Γεώργιος και γραμματέας ήταν ο αντιπρόσωπος του Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ κ. Αναστασιάδης Τάκος.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ … ΤΕΛΙΚΟ

Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι προετοιμασίες για την όσο το δυνατό αρτιότερη διοργάνωση του Μεγάλου Τελικού των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο του ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 16 και 17 Απριλίου. Όλα τα μέλη του συλλόγου μας σε αγαστή συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδας αλλά και με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. κ. Κολυμπάδη Μ. καθώς και με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Τζόβολο Π. εργάζονται πυρετωδώς.

teliki afisa

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος των βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών, οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ επέστρεψαν από τη Φλώρινα με μια νίκη 5-1 επί της Κόνιτσας και μια νίκη 3-6 από τα Γιάννενα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 ήττες μας στο παιχνίδι με τα Γιάννενα ήταν με 2-3 και σετ 9-11.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κ. με αφορμή αυτό το γεγονός υποσχέθηκε στον αρχηγό των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ κ. Πανουκίδη Γ. τη νέα χρονιά να τελεστεί απαραιτήτως αγιασμός.


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ Α1

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην γυναικεία ομάδα της γειτονικής μας Φλώρινας καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδό τους στην Α1 κατηγορία. Τους ευχόμαστε του χρόνου να πανηγυρίσουμε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία. Μπράβο! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

ΟΙ «ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στα Γιάννενα, η τρίτη αγωνιστική συνάντηση των ομάδων  που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών και διοργανώνει η Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α..

Οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., Σιώπης Χ. και Λαγαρός Χ.) αντιμετώπισαν αρχικά τους ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ με 5-1, αποδίδοντας πολύ καλό πινγκ-πονγκ. Στη συνέχεια αντιμετώπισαν τους ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ , χωρίς να πιεστούν, αφού η ομάδα αυτή ενισχύεται με δύο πολύ καλούς βετεράνους από την Αθήνα κι έτσι το παιχνίδι αυτό εκλαμβάνεται ως εμπειρία. Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των αθλητών μας φάνηκε στον τρίτο τους αγώνα με τον Α.Σ.Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Εκεί η ομάδα μας ενώ προηγήθηκε με 3-0 και ο Λαγαρός είχε την ευκαιρία να τελειώσει ουσιαστικά τον αγώνα (αφού ήταν μπροστά 2-1 σετ και 10-7), τελικά έγινε η ανατροπή και τα Γιάννενα αλλάζοντας ψυχολογία πήραν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και προηγήθηκαν με 3-4. Σ’ αυτό το σημείο μίλησε ο έμπειρος Στεφανίδης που ισοφάρισε σε 4-4. Στο τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι κλήθηκε πάλι ο Λαγαρός να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας. Προσπάθησε αλλά χάνοντας με 11-9 τα δύο πρώτα σετ ουσιαστικά παραδόθηκε χωρίς ψυχολογία στο τρίτο. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας απέδειξε πως δεν είναι απροπόνητη όπως είναι και το όνομά της αλλά αργά και σταθερά ανεβαίνει και διεκδικεί κάτι πολύ καλύτερο, στο πρωτάθλημα, που της αξίζει.

Η επόμενη αγωνιστική είναι στη Φλώρινα στις 3 Απριλίου.       

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΝΔΟΥ

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ …

Το παραδοσιακό ξεφάντωμα της κοζανίτικης Αποκριάς δεν μας επέτρεψε φέτος να έχουμε μαζική συμμετοχή στο 10ο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της Σίνδου. Όλοι φιλοξενούμε γνωστούς, φίλους και συγγενείς.

Παρ’ όλα αυτά ο αθλητής μας Παναγιωτίδης Αλέξανδρος, ως άλλος «Μέγας», μας εκπροσώπησε επάξια. Στην κατηγορία των νέων ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη ήταν στην  Καβάλα). Στον ημιτελικό ηττήθηκε οριακά 2-3 . Ο αθλητής μας με τις εμφανίσεις του απέδειξε για μια ακόμη φορά την σταθερά ανοδική του πορεία και έγινε το «μήλον της Έριδος» για πολλά σωματεία.

Καλή Αποκριά σε όλους και «σχουριμένα».  3ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου το τρίτο για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, εσωτερικό πρωτάθλημα για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές-τριες του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Οι συμμετοχές ήταν λιγότερες λόγω των εκδηλώσεων της Αποκριάς και ατυχών συμβάντων, όμως για τέσσερις ώρες οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν με μεγάλο ζήλο και ο ανταγωνισμός ήταν έντονος. Για την ιστορία 1ος κατετάγη ο Πανουκίδης Γ., 2ος ο Λαγαρός Χ. και 3ος ο Διδασκάλου Κ. Τα πλήρη αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας στο ειδικό εικονίδιο. Καλή συνέχεια.  large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ4
ΕΒΔΟΜΑΔΑ127
ΣΥΝΟΛΟ26625