ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έντονη ήταν η κινητικότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση κατά τη μεταγραφική περίοδο. Πάνω από 20 Έλληνες αθλητές-τριες μεταγράφηκαν σε σωματεία του εξωτερικού και ιδιαίτερα της Γαλλίας. Άλλοι τόσοι ξένοι –ες θα αγωνιστούν στα ελληνικά πρωταθλήματα. Αυτό το γεγονός δείχνει τη διάθεση για περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ξεκινώντας αντίστροφα θα αναφερθούμε στην περίπτωση του Αλ. Παναγιωτίδη που ανδρώθηκε στην Κοζάνη αλλά σπουδάζει στα Γιάννενα κι έτσι παραχωρήθηκε στον Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με υποσχετική για ένα έτος. Το κενό του καλούνται να καλύψουν εκτός των Θ. Χριστοδούλου και Ε. Κούτσιανου, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής μας Ι. Ιορδανίδης, ο Ι. Νατσιός που μετά τις σπουδές του στη Θεσ/νικη επανάκαμψε δριμύτερος και ο νεοαποκτηθείς από τον ΕΠΑΧΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Ι. Ζήσης που εργάζεται πλέον στα πάτρια εδάφη.

img 6638

Σπουδαία μεταγραφή για τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ είναι η απόκτηση για ένα έτος της πολύ καλής αθλήτριας από τον ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ναόμης Βασιλειάδου. Η Ναόμη, που είναι φοιτήτρια της Νομικής στο Α.Π.Θ., με χαρά δέχτηκε το κάλεσμα του συλλόγου μας και μαζί με την αήττητη πέρσι Ε. Κασνάκη και τις Τσιάρα Κ., Μήτκα Α. και την ταλαντούχα νεαρή μας αθλήτρια Κοκκινίδου Β. θα παρουσιάσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

img 5060

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΖΕΡΒΑ

Το διήμερο 12-13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπονητική συνάντηση των αθλητών-τριών μας υπό την καθοδήγηση του Ν. Ζέρβα, παλιού μας αθλητή, που φέτος αποκτήθηκε από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία δίπλα σε μεγάλα ονόματα του αθλήματος, με στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία.          

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 1 ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου στη Φλώρινα, για δεύτερη φορά διεθνές φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στους αγώνες συμμετείχαν 70 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, τα Σκόπια και την Αλβανία. Μεταξύ αυτών και οι Κοζανίτες Παναγιωτίδης Α., Πανουκίδης Γ. και Σιώπης Χ. . Ο Παναγιωτίδης Α. συμμετείχε στο απλό όπου μπήκε στην οχτάδα και αποκλείστηκε από τον Ξανθόπουλο της Θεσ/νικης με 2-3 κι ενώ είχε προηγηθεί 2-0 και 7-5 στο τρίτο σετ. Κατάφερε όμως να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτη το Γκιμουρτζίνα Ι. από την Καστοριά. Οι άλλοι δύο αθλητές μας συμμετείχαν μόνο στο διπλό όπου «δοκιμάστηκαν» οι δυνατότητές σε ένα ομολογουμένως   υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Συγχαρητήρια στις «ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» για τη διοργάνωση και την εν γένει δραστηριότητά του σωματείου τους.


13o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΥΨΗΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου, το 13ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που συνδιοργάνωσαν ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Εκτός από Κοζανίτες αθλητές και φίλους του αθλήματος, συμμετείχαν και αθλητές και αθλήτριες από τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γιάννενα και τα Σέρβια. Διεξήχθησαν πέντε ηλικιακές κατηγορίες με κυριότερο χαρακτηριστικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι

   Αγορια Δημοτικου

1.Ιορδανίδης Ιάσονας (Κοζάνη)

2. Μοσχάκης Νίκος (Καστοριά)

3. Χρήστου Τηλέμαχος (Ιωάννινα)

    Μοσχάκης Δημήτης (Καστοριά)

Κορίτσια Δημοτικού - Γυμνασίου

1. Φωτιάδου Χρυσή (Φλώρινα)

2. Άμπα Δέσποινα (Φλώρινα)

3. Κοκκινίδου Βάια (Κοζάνη)

    Γκλούμπου Στέλλα (Κοζάνη)

Αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου

1. Κούτσιανος Ευάγγελος (Κοζάνη)

2. Ιορδανίδης Χαράλαμπος (Κοζάνη)

3. Ζορμπάς Ξενοφών  (Κοζάνη)

    Παπαστέργιος Βασίλης(Κοζάνη)

Άνδρες αθλητές 18+

1.Παναγιωτίδης Αλέξανδρος (Κοζάνη)

2.Σκλιας Αλέξανδρος (Φλώρινα)

3.Ακρίβης Γιώργος (Ιωάννινα)

Φωτιάδης Κώστας (Φλώρινα)

Άνδρες και γυναίκες ανεξάρτητοι 18+

1.Στεφανίδης Γιώργος (Κοζάνη)

2.Τόλιας Ανδρέας (Ιωάννινα)

3.Πανουκίδης Γιώργος (Κοζάνη)

   Λαγαρός Χρήστος (Κοζάνη)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ-ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 18-20 Ιουνίου 2016, επέλεξε η ΕΦΟΕΠΑ για τους αγώνες του Τελικού Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που διεξήχθησαν στην πανέμορφη αχαϊκή πρωτεύουσα, την Πάτρα. Στο καθόλα λειτουργικό και κλιματιζόμενο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας, σε εξωτερικές συνθήκες πραγματικού καύσωνα (θερμοκρασία 39 oC), έλαβαν χώρα πολύ όμορφοι και δυνατοί αγώνες, όπως άλλωστε αναμένονταν για τελικό αγώνισμα πανελλήνιου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας, ο ΣΕΑ Κοζάνης, συμμετείχε την πρώτη μέρα στο ομαδικό με τους παμπαίδες Ιάσονα Ιορδανίδη και Χάρη Σκόρδα. Οι μικροί αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αρχικά απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ Φυλής (ΑΕΚ), που απαρτίζονταν από τους Μαδέση και Αϊβατίδη, οι οποίοι  σημειωτέον έλαβαν το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισαν την πολύ δυνατή, φίλη ομάδα των Ιωαννίνων, με τους Ντασταμάνη και Κουντούρη. Και στους δύο ομαδικούς αγώνες έχασαν με 3-0, αλλά όχι αμαχητί, δηλ. με κάποια κερδισμένα σετ και με γεμάτα τα χαμένα σετ.

Την επόμενη μέρα, ο Ιάσονας Ιορδανίδης έλαβε μέρος στο απλό και στο διπλό παμπαίδων. Στο απλό αγώνισμα κληρώθηκε σε όμιλο των τεσσάρων (υπήρχαν οκτώ όμιλοι των τριών και δύο των τεσσάρων), με αντίπαλους τους Ντασταμάνη των Ιωαννίνων, Μήτκα της Αλεξανδρούπολης και Αρχοντή της Καρδίτσας. Μόνο τον τελευταίο κατάφερε να κερδίσει με 3-0, ενώ από τον πρώτο έχασε με 3-0 και τον δεύτερο με 3-1. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο διπλό με συμπαίκτη τον Χλοψίδη Χριστόδουλο της Πεύκης, όπου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Ντασταμάνη (Ιωάννινα)-Σαπάκο (Εύοσμος), χάνοντας με 3-0, αλλά με γεμάτα σετ.

Σε όλους σχεδόν τους αγώνες λάβαμε προπονητική βοήθεια από τον κ. Αναστασιάδη της φίλης ομάδας της Έδεσσας και τους αδελφούς Κανναβούς της Πεύκης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Αξίζει να τονιστεί η αποτελεσματικότητα των διοργανωτών, οι οποίοι δουλεύοντας καλά και όντας έμπειροι, κατάφεραν σε χαμηλούς τόνους και χωρίς τυμπανοκρουσίες να πετύχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: καταπληκτική φιλοξενία, ελάχιστες καθυστερήσεις, υποδειγματική διαιτησία (προσωπικά…η καλύτερη που έχουμε δει), «ατμοσφαιρική» κερκίδα.

Για τον ΣΕΑ Κοζάνης, και μόνο η συμμετοχή στον τελικό των παμπαίδων ήταν τεράστια επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψη τη μικρή αγωνιστική εμπειρία που διαθέτει ο σύλλογος και την έλλειψη «επαγγελματικού» προπονητικού team. Τα παιδιά μας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!!!

 

4o ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 4ο εσωτερικό τουρνουά βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών και αθλητριών του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Συμμετείχαν 9 αθλητές και 1 αθλήτρια. Κοινή διαπίστωση ήταν πως το επίπεδο των αγώνων έχει ανεβεί κατακόρυφα και όλοι οι αγώνες ήταν πολύ ενδιαφέροντες. Την πρωτιά πήρε ο Στεφανίδης Γ. με δεύτερο το Λαγαρό Χ. και τρίτο τον πρωτοεμφανιζόμενο Ζήση Ι. Το τουρνουά αυτό αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε για το 7ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ατομικό για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές και αθλήτριες που θα διεξαχθεί στην Πολίχνη Θεσ/νικης το επόμενο σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου. Εκεί θα συμμετάσχουν και αρκετοί δικοί μας αθλητές τους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τις κατατάξεις των εσωτερικών τουρνουά μπορείτε να δείτε στο ειδικό εικονίδιο της ιστοσελίδας μας. 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!

Μετά από αρκετά χρόνια και για δεύτερη μόλις φορά στην εννιάχρονη ιστορία του συλλόγου μας, ένας παμπαίδας μας, ο Ιάσονας Ιορδανίδης, πέρασε στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων, που φέτος θα γίνει στην Πάτρα στις 18-20 Ιουνίου 2016.

Ο ΣΕΑ Κοζάνης συμμετείχε στα Προκριματικά του πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στην Θεσσαλονίκη, με πέντε παμπαίδες και μία παγκορασίδα. Αυτή τη φορά πήγαμε με μεγάλες προσδοκίες, καθώς μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης, εκτός του Ιάσονα, είχαν και ο παμπαίς Σκόρδας Χάρης και η παγκορασίδα Κοκκινίδου Βάια. Δυστυχώς, τα δύο αυτά παιδιά κληρώθηκαν στους δυσκολότερους ομίλους και παρά τη γενναία μάχη που έδωσαν, παίρνοντας φυσικά νίκες, δεν κατάφεραν να περάσουν στους ομίλους τους. Βέβαια και ο Ιάσονας, αν και είχε μάλλον εύκολες κληρώσεις, κατάφερε να μας καρδιοχτυπήσει, παίρνοντας τελικά την πρόκριση στο κρίσιμο ματς με σκορ 3-2.

Αξίζει να αναφερθούμε και στα άλλα παιδιά: ο βενιαμίν της ομάδας μας, ο μαθητής της Β’ τάξης Δημοτικού, Λευτέρης Καπαγιαννίδης, έπαιξε θαυμάσια παίρνοντας αρκετά σετ στους αγώνες που έδωσε, αποδεικνύοντας ότι είναι η ελπίδα του ΣΕΑ Κοζάνης! Ο Γιάννης Γκέκας έπαιξε και αυτός πολύ όμορφα και πανηγύρισε θερμά την μία νίκη που κέρδισε, ενώ ο Αντώνης Κύρινας, δοκίμασε τα καινούρια STIGA παπούτσια του στο τερέν απολαμβάνοντας μία νίκη και δύο δύσκολες αναμετρήσεις!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο προπονητές μας, την Κατερίνα Τσιάρα και τον Παναγιώτη Σιαμίδη!

Τέλος, ευχαριστούμε και πάλι τους γονείς που βοήθησαν στη μεταφορά των αθλητών. Μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και το όμορφο, ζεστό κλίμα της αποστολής, που έβριθε πηγαίου χιούμορ και ανεπανάληπτης αλληλεγγύης και υποστήριξης (η «κερκίδα» του ΣΕΑΚ θα μείνει στην ιστορία για τη ζέση της!) και στο οποίο συνετέλεσαν οι πατεράδες Σκόρδας Ηλίας και Κοκκινίδης Παναγιώτης.

Καλή αντάμωση στην Πάτρα λοιπόν...

 

 

 

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο  1ο  Τουρνουά  Επιτραπέζιας  Αντισφαίρισης  Βετεράνων  Βορείου  Ελλαδος   που  διεξήχθη  στην  Καβαλα στις 7 και 8 Μαΐου  ο Σ.Ε.Α.  ΚΟΖΑΝΗΣ παρουσιάστηκε με 6 αθλητές. Στις  7 Μαΐου έγιναν οι αναμετρήσεις στο απλό, με αποτέλεσμά στην κατηγορία εως 39 ετων να έχουμε κερδίσει ένα  αργυρό μετάλιο με το Λαγαρός Χρήστο και δυο χάλκινα με τους Στεφανίδη Γιώργο και  Σκαρκαλά Γιώργο. Οι Πανουκίδης Γιώργος στην κατηγορία έως 49 ετών και  Σιώπης Χρήστος στην κατηγορία 60+ κατέλαβαν αμφότεροι την 5η θέση.

Στις 8 Μαΐου έγιναν οι αγώνες των διπλών αγωνισμάτων με την παρουσία δυο ομάδων από τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ.. Η μια ομάδα με τους Σιώπη Χρήστο και  Λαγαρό Χρήστο και η άλλη ομάδα με Σκαρκαλά Γιώργο και συμπαίκτη  τον Πανουκιδη Γιώργο. Η πρώτη ομάδα κατέλαβε την 9η θέση και η δεύτερη  την 5η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μια άψογη οργάνωση από τους διοργανωτές σε όλα τα επίπεδα και με την βοήθεια των υπευθύνων από τις περιφέρειες βορείου Ελλάδος συγκεντρώθηκαν 80 αθλητές σε ένα πάρα πολύ καλό και θετικό κλίμα.table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ18
ΣΥΝΟΛΟ28343