ΕΤΟΣ 2013-2014

Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και όνειρα.

Τον Αύγουστο πέντε αθλητές μας με επικεφαλής την προπονήτρια από φέτος των προαγωνιστικών τμημάτων, κ. Τσιάρα Κ. συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ της Πάτρας.

Τον Οκτώβριο η εθνική μας ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο Π. Γκιώνης το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό.

Στις 5-6 Οκτωβρίου 8 αθλητές και αθλήτριές μας συμμετείχαν στο Παν. Ανοιχτό πρωτάθλημα Πορταριάς και ο Ν. Ζέρβας πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων.

Στιε 6 Οκτωβρίου 7 ανεξάρτητοι ανεξάρτητοι αθλητές μας συμμετείχαν στο 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα Ιωαννίνων και επέστρεψαν με 1 χρυσό (Λαγαρός Χ.) και ένα ασημένιο μετάλλιο (Μουγάκος Σ. ) στην κατηγορία 18-30 ετών.

Στις 12-13 Οκτωβρίου άρχισαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Β εθνικής. Οι ανδρική ομάδα γύρισε από τη Βέροια με 1 νίκη και μία ήττα ενώ οι γυναικεία έχασε στις λεπτομέρειες μέσα στη Φλώρινα με 2-4.

Στις 15 Οκτωβρίου άρχισε και το πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξάρτητων της ΠΟΦΕΠΑ και ο ΣΕΑΚ συμμετέχει φέτος με 3 ομάδες τους ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ-ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ-ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ.

Με 9 αθλητές και 4 αθλήτριες συμμετείχε ο ΣΕΑΚ στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών στις 2 και 3 Νοεμβρίου στη Θεσ/νικη.

Με 3 αθλητές συμμετείχε η ομάδα μας στο 1ο παν. Ανοιχτό πρωτ. της Δράμας στις 15-17 Νοεμβρίου.

Το σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου η ανδρική ομάδα μας κέρδισε τα Γιάννενα με 4-3 και η γυναικεία το Αρμενοχώρι με 4-0 για το πρωτάθλημα της Β εθνικής.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Χριστοδούλου Σάββας πρόεδρος

Παναγιωτίδης Παναγιώτης Α΄ αντιπρόεδρος, υπεύθυνος φιλοξενίας.

Γεωργούλας Ευάγγελος Β΄αντιπρόεδρος, υπεύθυνος υλικού.

Διδασκάλου Κων/νος γενικός γραμματέας.

Ζέρβας Δημήτριος ταμίας, έφορος ανδρικής ομάδας.

Μίχος Δημήτριος μέλος, νομικός σύμβουλος.

Ιορδανίδης Ανδρέας  μέλος, ειδικός γραμματέας.

Κασνάκης Στέργιος αν. μέλος, έφορος γυναικείας ομάδας.

Τούλης Νικόλαος αν. μέλος, υπεύθυνος τμήματος βετεράνων.


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του ΣΕΑΚ για το 2014.

Στις 23 Δεκεμβρίου διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες με τη συμμετοχή 20 αθλητών και αθλητριών του προαγωνιστικού τμήματος και του παραρτήματος του 1ου Λυκείου.

Τον Ιανουάριο ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία η  κατάταξη όλων των σωματείων της χώρας ανάλογα με τη δράση τους. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ βρίσκεται στην πολύ τιμητική 27η θέση ανάμεσα σε 144 ενεργά σωματεία της Ελλάδας.

Στις 3-5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη προπονητικό καμπ με τον κ. Σ. Παπασάβογλου και συμετείχαν σ’ αυτό 16 αθλητές και αθλήτριές μας.

Στις 11-12 Ιανουαρίου 23 αθλητές και αθλήτριές μας συμμετείχαν στο Παν. Ανοιχτό πρωτάθλημα της Βέροιας.

Στις 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού 2013 και του προϋπολογισμού του 2014.

Στις 25 Ιανουαρίου 5 αθλητές και 1 αθλήτριά μας συμμετείχαν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων στη Θεσ/νικη.

Στις 2 Φεβρουαρίου ο σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο αναψυκτήριο του Αγ. Δημητρίου. Συμμετείχαν πολλοί φίλοι, δόθηκαν έπαινοι σε διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες, διπλώματα στους καινούργιους διαιτητές και ακολούθησε γλέντι.

Στις 15 Φεβρουαρίου 7 αθλητές και 2 αθλήτριές μας συμμετείχαν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων –κορασίδων στη Θεσ/νικη. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε από την Ε. Κασνάκη που προκρίθηκε στους τελικούς της Αθήνας.

Στις 16 Φεβρουαρίου 8 ανεξάρτητοι αθλητές μας συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά βετεράνων-ανεξάρτητων στη Θεσ/νικη.

Στις 22 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Β’ εθνικής των γυναικών με νίκη επί της Βέροιας εκτός έδρας με 1-4. Η τελική βαθμολογία βρήκε την ομάδα μας στην 3η θέση. Φέτος αγωνίστηκαν οι Τσιάρα Κ., Δανατσοπούλου Ε., Τσιάρα Β. και Μήλιου Γ.

Στις 23 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα Β’ εθνικής των ανδρών. Στον τελευταίο αγώνα ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ υποδέχτηκε την ήδη πρωταθλήτρια του ομίλου Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ και μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι ηττήθηκε με 2-4. Έτσι κατέλαβε την 2η θέση. Φέτος αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Χριστοδούλου Θ., Μίχος Β., Γεωργούλας Δ. και Στεφανίδης Μ.

Στις 1 και 2 Μαρτίου 14 αθλητές και 1 αθλήτριά μας συμμετείχαν στο 8ο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στη Σίνδο Θεσ/νικης.

Το Σάββατο στις 8 Μαρτίου η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης, αποτελούμενη από τους αθλητές του συλλόγου μας Παναγιωτίδη Α., Γεωργούλα Δ., Μίχο Β. και Στεφανίδη Μ. κατέκτησαν για 2η φορά για την πόλη μας το χάλκινο μετάλλιο στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες στην Αθήνα. Αγωνίστηκαν 26 λύκεια της χώρας που είχαν προκριθεί από αντίστοιχους νομούς.

Στις 15 Μαρτίου 7 παμπαίδες και 5 παγκορασίδες μας συμμετείχαν στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος των κατηγοριών τους στη Θεσ/νικη. Πήραν μέρος οι Σιδέρης Θ., Ιορδανίδης Χ., Ιορδανίδης Ι., Σκόρδας Χ. Χατζησάββας Ε., Ζώτος Κ. Μουρατίδης Κ., Μήλιου Γ., Διδασκάλου Α., Γκλούμπου Σ., Κοκκινίδου Β. και Μουρατίδου Μ.

Στις 29 και 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 11ο τουρνουά πινγκ-πονγκ του Δήμου Κοζάνης. Συμμετείχαν 114 αθλητές και αθλήτριες από τη Δυτ. Μακεδονία.

ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.1.Αντωνίου Κων/νος Φλώρινα
 2. 2.2.Σιδέρης Θωμάς Κοζάνη
 3. 3.3.Ιορδανίδης Χαράλαμπος Κοζάνη, Ελσάμι Ιωσήφ Φλώρινα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.1.Ρούφα Ευτυχία Φλώρινα
 2. 2.2.Μήλιου Γεωργία Κοζάνη
 3. 3.3.Φωτιάδου Χρυσή Φλώρινα, Βιτούλα Ελπινίκη Φλώρινα


ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 1. 1.1.Άνθης Γεώργιος Ιωάννινα
 2. 2.2.Κούτσιανος Ευάγγελος Κοζάνη
 3. 3.3.Παυλίτσας Θεόδωρος  Κοζάνη Ακρίβης Πέτρος Ιωάννινα

ΑΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

 1. 1.1.Ακρίβης Γεώργιος Ιωάννινα
 2. 2.2.Παναγιωτίδης Αλέξανδρος Κοζάνη
 3. 3.3.Μίχος Βασίλειος Κοζάνη, Γεωργούλας Δημήτριος Κοζάνη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 1. 1.1.Κασνάκη Ευαγγελία Κοζάνη
 2. 2.2.Ευθυμίου Άννα Φλώρινα
 3. 3.3.Τσιάρα Κατερίνα Κοζάνη, Τσιάρα Βασιλική Κοζάνη

ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 18+

 1. 1.1.Γκιμουρτζίνας Τρύφων Καστοριά
 2. 2.2.Σκλιας Αλέξανδρος Φλώρινα
 3. 3.3.Σουμπάσης Θωμάς Φλώρινα ,Γκιμουρτζίνας Ιωάννης Καστοριά

ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18+

 1. 1.1.Καλομοίρης Δημήτριος Ιωάννινα
 2. 2.2.Τόλιας Ανδρέας Ιωάννινα
 3. 3.3.Διδασκάλου Κων/νος Κοζάνη, Αργυριάδης Αθανάσιος Κοζάνη

Στις 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσ/νικη η προκριματική φάση του πανελλήνιου ατομικού πρωταθλήματος βετεράνων και ανεξάρτητων. Οι Πανουκίδης Γ. και Λαγαρός Χ. πήραν τις προκρίσεις για την τελική φάση. Ο δε Σρεφανίδης Γ. αήττητος πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 18-39 ετών.

Στις 26 και 27 Απριλίου η αθλήτριά μας Κασνάκη Ε. πήρε μέρος στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων σε ατομικό, ομαδικό και διπλό στην Αθήνα. Πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις αλλά για λίγο δεν μπήκε στα μετάλλια.

Στις 11 Μαΐου ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξάρτητων Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν-Η

ΒΑΘΜΟΙ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12

11-1

34

81-24

2

ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

12

10-2

32

73-29

3

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12

9-3

30

63-39

4

ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

12

6-6

24

50-58

5

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

12

3-9

17

30-69

6

ΚΟΝΙΤΣΑ

12

2-10

16

36-63

7

ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

12

1-11

14

28-79

Στις 10-11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο το 2ο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Από το σύλλογό μας συμμετείχαν 7 αθλητές και 1 αθλήτρια.  (Κασνάκη Ε., Κούτσιανος Ε., Παυλίτσας Θ. Παπαστέργιος Β., Σιδέρης Θ., Ιορδανίδης Χ., Ιορδανίδης Ι., και Σκόρδας Χ.)

Στις 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε και το 4ο εσωτερικό τουρνουά του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ για ανεξάρτητους (άνω των 18) και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες. Φέτος συμμετείχαν 21 αθλητές και αθλήτριες και η τελική κατάταξη βρήκε 1ο τον Στεφανίδη Γ., 2ο τον Λαγαρό Χ. και 3ο τον Διδασκάλου Κ.

Στις 21-22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο για τη φετινή αγωνιστική χρονιά πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στη Φλώρινα. Από τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχαν 8 αθλητές.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιουνίου, ο αθλητής μας Ζέρβας Ν. πήγε για ένα έτος δανεικός στην Αθήνα όπου θα αγωνιστεί σε ομάδα της Α2 κατηγορίας. 

table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ9
ΕΒΔΟΜΑΔΑ9
ΣΥΝΟΛΟ58288