ΕΤΟΣ 2010-2011

       Την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Ο σύλλογος έχει καλύτερη οργάνωση , μεγαλύτερη εμπειρία και αμείωτη διάθεση. Ήδη δηλώσαμε συμμετοχή σε όλα τα ατομικά και ομαδικά ηλικιακά πρωταθλήματα καθώς και στο κύπελλο και στο διασυλλογικό ανδρών όπου η παρουσία μας είναι πολύ καλή και ελπιδοφόρα.


     Σημαντική ήταν η παρουσία του συλλόγου στο όπεν της Πορταριάς εφτά αθλητές και στο όπεν της Πάτρας με έναν αθλητή. Ο αθλητής του συλλόγου Ζέρβας Ν. συμμετείχε το καλοκαίρι σε διεθνές καμπ προετοιμασίας υψηλού επιπέδου στην Τσεχία καθώς και στα Γιάννενα με προπονητή τον Αλεξέι μαζί με το Μίχο Β.
     Ο σύλλογος ανέλαβε να διοργανώσει το 2ο τουρνουά Β. Ελλάδας μικρών κατηγοριών στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Κοζάνης στις 6 Φεβρουαρίου 2011. Οι πρώτες διακρίσεις άρχισαν να έρχονται. Χάλκινο μετάλλιο της Κασνάκη Ευαγγελίας στο 1ο τουρνουά Β. Ελλάδας κατηγορία παγκορασίδων και χάλκινο μετάλλιο του Γεωργακάδα Θέμη στο 1ο τουρνουά βετεράνων - ανεξαρτήτων στη Θεσ/νικη.
      Οι βετεράνοι και ανεξάρτητοι του συλλόγου μπήκαν φέτος δυνατά με περισσότερες προπονήσεις, εσωτερικό πρωτάθλημα και 13 συμμετοχές στο πρώτο τουρνουά της Θεσ/νικης με μετάλλιο. Το μέλος του Δ.Σ Νατσιός Χρήστος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο κ. Γεωργούλας Ευάγγελος.  

Στο 1ο εσωτερικό πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών με 12 συμμετοχές πρώτος αναδείχτηκε ο Διδασκάλου Κ. με δεύτερο το Γεωργακάδα Θ. και τρίτο το Λιόγα Κ.

Στις 17 Απριλίου 8 ανεξάρτητοι αθλητές και 2 αθλήτριες συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά στη Θεσ/νικη και η Τσιάρα Κατερίνα μας έφερε το ασημένιο μετάλλιο.

Το Μάιο στο 4ο τουρνουά μικρών ηλικιών Βόρειας Ελλάδας στη Θεσ/νικη συμμετείχαμε με 12 παιδιά. Η Κασνάκη στις παγκορασίδες πήρε το ασημένιο μετάλλιο, η Χατζηφώτη στις κορασίδες το χάλκινο και ο Πάικος Λάζαρος στους παμπαίδες το χάλκινο.

Στις 30 Απριλίου συμμετείχαμε σε φιλικό τουρνουά στη Φλώρινα με τέσσερεις ομάδες και πήραμε την πρώτη θέση.

Στις 14 και 15 Μαΐου 3 ανεξάρτητοι αθλητές μας συμμετείχαν στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λάρισα, όπου οι «ΜΟΥΣΑΤΟΙ» παρέλαβαν και το χάλκινο μετάλλιο για την 3η θέση που κατέκτησαν στο πρωτάθλημα.

Στις 3-4-5 Ιουνίου οι τρεις προπονητές μας παρακολούθησαν σεμινάριο προπονητικής στη Θεσ/νικη.

Στις 18 Ιουνίου συμμετείχαμε με 17 αθλητές και αθλήτριες στο τουρνουά του Δήμου Φλώρινας. Ο Ζέρβας πήρε το χρυσό στους έφηβους και παίδες, η Κασνάκη το ασημένιο και η Μήλιου το χάλκινο στα κορίτσια και οι Λάζαρος και Δημήτρης Πάικος τα χάλκινα στους παμπαίδες.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο επανήλθε ο Ζυγανιτίδης από τον ΠΛΑΤΩΝΑ Σερρών, αποκτήσαμε τις Τσιάρα Κατερίνα και Δανατσοπούλου Ευτυχία από τον ΑΣΑ Λάρισας και παραχωρήσαμε την Κασνάκη για 1 χρόνο στον ΕΧΕΔΩΡΟ Θεσ/νικης.

large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ9
ΕΒΔΟΜΑΔΑ9
ΣΥΝΟΛΟ58288