ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες κυπέλλου των βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στο κλειστό γυμναστήριο του «Αγ. Γεωργίου» Κοζάνης, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση επανέφερε στην αγωνιστική δράση τους αθλητές και τις ομάδες τους και ελπίζουμε αυτή να συνεχιστεί απρόσκοπτα στην αγωνιστική χρονιά που ξεκινά.

Συμμετείχαν δέκα ομάδες από την Κοζάνη, τα Γιάννενα, την Κέρκυρα, τη Φλώρινα, τη Λευκάδα, το Άργος Ορεστικό, την Πτολεμαΐδα και την Κόνιτσα.

Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν με πάθος και πολύ ευχάριστη διάθεση, μετά την πολύμηνη αποχή από την αγωνιστική δράση. Η μεγάλη διάρκεια πολλών αμφίρροπων αναμετρήσεων είχε ως αποτέλεσμα να μην επαρκέσει ο χρόνος για τη διεξαγωγή ενός ημιτελικού και του τελικού, που θα γίνουν σε ημερομηνίες που θα οριστούν άμεσα. Για την ιστορία, το κύπελλο θα διεκδικήσουν μία εκ των δύο ομάδων των Ιωαννίνων που έφτασαν στον πρώτο ημιτελικό και η ομάδα της Φλώρινας που κατέβαλε στο δεύτερο ημιτελικό την ομάδα της Κέρκυρας.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που φιλοξένησε τη διοργάνωση, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση του γυμναστηρίου και τους εθελοντές μας, που κοπίασαν πολύ για την πραγματοποίησή της.  large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ9
ΕΒΔΟΜΑΔΑ9
ΣΥΝΟΛΟ58288