ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με αισιοδοξία, καλή διάθεση και πολλή προσοχή ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30΄μ.μ. τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριές του στην όμορφη και απολυμασμένη αίθουσα των 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης. Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 5.30΄μ.μ. μέχρι τις 9.00΄μ.μ. σε δύο τμήματα, εκμάθησης και αγωνιστικό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου φρόντισε έγκαιρα για την τακτοποίηση και απολύμανση της αίθουσας και όλου του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί. Οι προπονήσεις θα πληρούν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που επιβάλλονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. και της Γ.Γ.Α. όπως εγκρίνονται τακτικά από τον ΕΟΔΥ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα καλωσορίσουν και θα ενημερώσουν τους γονείς και τα παιδιά τόσο για τα μέτρα προστασίας όσο και για τους στόχους και τις προσδοκίες της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Τώρα που διανύουμε την περίοδο των μεταγραφών, τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία μας ομάδα που συμμετέχουν στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής θα ενισχυθούν ώστε να μας φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πρόθεση του συλλόγου μας είναι να φιλοξενήσουμε το πρώτο από τα έξι πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν φέτος, στις 23-24 Οκτωβρίου, καθώς και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων αθλητών και αθλητριών στα τέλη Μαΐου του 2022.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η νέα αγωνιστική χρονιά 2021-22 να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με υγεία, δράση και πολλές συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μας χαρίσει.

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ9
ΕΒΔΟΜΑΔΑ9
ΣΥΝΟΛΟ58288