lavaro1.jpg

ΒΙΟΚΑΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ new

ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ Β.

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3-5 Ιουλίου, στο Σ.Ε.Φ. η πρώτη αγωνιστική διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. μετά από 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Πρόκειται για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων στο ατομικό και στο ομαδικό. Τηρήθηκε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έγκαιρα φρόντισε η ομοσπονδία να συμφωνηθεί και να υπογραφεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τη Γ.Γ.Α..

Οι αγώνες κύλησαν ομαλά και μας επιφύλαξαν μια σημαντική διάκριση για την αθλήτριά μας Κοκκινίδου Β. η οποία αγωνίζεται με υποσχετική στη ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. Η αθλήτριά μας λοιπόν μαζί με τις συναθλήτριές της Τζαρίδου Σ. και Ζησούλη κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα του ομαδικού κορασίδων και να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Η πανελλήνια αυτή διάκριση δικαιώνει τους κόπους της ίδιας της αθλήτριας η οποία επί πολλά χρόνια προπονείται και προετοιμάζεται στο σύλλογό μας. Δικαιώνει επίσης τις θυσίες των γονέων της, καθώς και τις επιλογές του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Πέρα από την ηθική επιβράβευση, η πολιτεία, δικαίως, έρχεται να αποκαταστήσει τις μεγάλες θυσίες αυτών των αθλητών-τριών που συχνά είναι εις βάρος των μαθημάτων τους, με ειδική μεταχείριση και μπόνους στις πανελλήνιες εξετάσεις για την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο. Αυτά τα παιδιά πρέπει να γίνουν παραδείγματα υπομονής, επιμονής και αγωνιστικότητας για όλα τα άλλα.

Συγχαίρουμε λοιπόν την αθλήτριά μας για την επιτυχία της και της ευχόμαστε καλή πρόοδο, μεγαλύτερες διακρίσεις και να κρατήσει το ήθος και τον άριστο χαρακτήρα της.

table-tennis-tables-for-sale.jpg

ΣΥΝΟΛΟ71975